ISS Danmark har fundet ny direktør

Maarten Van Engeland tiltræder 15. august som ny adm. direktør i ISS koncernens danske datterselskab, ISS Facility Services A/S.

ISS har i dag offentliggjort, at 49-årige Maarten Van Engeland er udnævnt som ny adm. direktør for ISS Facility Services A/S, der dækker over ISS' danske aktiviteter.

Han tiltræder stillingen 15. august.

”Det er en gammel kending af virksomheden og en meget erfaren leder, der tager over i ISS’ danske datterselskab. Maarten Van Engeland har tidligere været administrerende direktør i flere af ISS Danmarks daværende selskaber, Darenas og Securitas, så han kender ISS indefra og har tidligere demonstreret sine lederevner hos os”, siger Allan Aebischer, COO i ISS koncernen.

Maarten Van Engeland kommer til ISS fra TDC, hvor han har været CEO for datterselskabet Bite, som leverer mobiltelefoni i Letland og Litauen, og Executive Vice President i TDC Totalløsninger. Før da har han bl.a. været adm. direktør for Falck Securitas.

Han er født og opvokset i Holland og kom til Danmark i 1978. Han er oprindelig uddannet teknikumingeniør i Holland og har siden suppleret med en række ledelseskurser bl.a. fra Insead.