International malinggigant henter kassemester hos GN Store Nord

GN Store Nords koncernfinansdirektør gennem otte år rykker op i en ny vægtklasse, når han til næste år tiltræder samme job hos den store internationale producent af maling, Hempel.

Anders Boyer, skal være ny finansdirektør hos selskabet Hempel, Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

GN Store Nords finansdirektør, Anders Boyer, skal være ny finansdirektør hos Hempel, der er global leverandør af maling.

Hos GN Store Nord har Anders Boyer været en af de centrale bidragsydere til omstruktureringen og væsentlig ansvarlig for strømliningen af først headset-forretningen GN Netcom og derefter høreapparatforretningen, GN ReSound.

»Vi er glade for, at vi har været i stand til at tiltrække en C20-chef på højt niveau, som sammen med vores nye adm. direktør, Henrik Andersen, og vores COO, Lars Petersson, vil danne en ny stærk ledergruppe, der kan bringe Hempel til det næste niveau af vækst og lønsomhed,« skriver Hempels bestyrelsesformand Richard Sand i en pressemeddelelse.

Så sent som i september annoncerede Hempel, at man fra marts 2016 har ansat servicegiganten ISS' COO, Henrik Andersen, som ny adm. direktør i stedet for Pierre-Yves Jullien. Og han skal altså i et helt nyt partnerskab med Anders Boyer løfte Hempel-koncernen videre.

Anders Boyer, der afløser Kim Junge Andersen på CFO-posten, har som sin nye chef en fortid i ISS, som regional direktør, hvorfra han i 2007 kom til GN Store Nord. Han har endvidere arbejdet for A.P. Møller - Mærsk i København og Singapore samt for Aston Business Solutions.

Han sætter sig i sin nye chefstol senest 1. juni 2016. Indtil da fortsætter han hos GN som CFO i sin opsigelsesperiode, til der er fundet en afløser.

Mens Hempel nu har været på hugst blandt de store danske selskaber i det toneangivende aktieindeks C20, har malingproducenten også været leverandør den anden vej. Den tidligere Vestas-topchef Ditlev Engel kom således fra en stilling som topchef for Hempel.

Hempel har cirka 6.000 ansatte og regner i år med en omsætning på 10-12 milliarder kr. Til sammenligning solgte GN Store Nord sidste år for godt 7 milliarder kr. GN har cirka 5.000 ansatte.