Hun vil forbedre verden – en by ad gangen

Talent 100: Cecilie Bræmer Müller, 31 år, Global Cities Consulting Lead, Accenture

Cecilie Bræmer Muller Fold sammen
Læs mere

Kategori: Rådgivere

I de seneste fire år har Cecilie Bræmer Müller arbejdet i 20 lande med at gøre mere end 80 byer mere digitale og bæredygtige som Consulting Lead for konsulentfirmaet Accentures Global Cities-afdeling i London.

Mens hun læste statskundskab og havde studiejob i Miljøministeriet, kom interessen for, hvordan det private og det offentlige kan samarbejde, for at verdens byer kan tilpasse sig fremtiden.

Siden har hun arbejdet med urbanisering, og hvordan byer kan håndtere bl.a. klima, infrastruktur og velfærd. Med et team bestående af alt fra antropologer til ingeniører løser hun opgaver, som da et ingeniørfirma ville forstå, hvordan byer ser ud i 2030, og hvad deres rolle er. Der blev der undersøgt førerløse biler og lavet etnografiske undersøgelser.

Stephen Zoegall, Senior Digital Strategist hos Accenture, fremhæver netop den opgave.

»Det var et kæmpe projekt, hvor hun lavede workshop efter workshop for at finde frem til, hvad byens behov vil være i 2030. Hun er en stærk optimist, der forstår forskellige kulturer og behov og tager sin optimisme med ind i selv de sværeste situationer, en by kan være i,« siger han.

Cecilie Bræmer Müller er netop flyttet hjem og skal arbejde for konsulenthuset Implement Consulting Group med at løse danske byers udfordringer.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.