Hun styrer Skats digitale fremtid

Talent 100: Kirstine Sofie Keller, 32 år, manager, Netcompany – IT and Business Consulting

Kategori: Ledere

Efter det mildt sagt katastrofale EFI-system blev det Netcompany, der overtog ansvaret for inddrivelsen af skat i Danmark. Kvinden, der står i spidsen for prestigeprojektet, hedder Kirstine Sofie Keller.

»Kirstine er fagligt blandt vores dygtigste projektledere og et godt eksempel på de mange forskellige kompetencer, som kræves for at levere komplekse IT-løsninger på højeste niveau. Med sin tunge tekniske indsigt og stærke projektlederevner vil det være profiler som Kirstine, der vil være med til inspirere kommende generationer til at vælge en IT-karriere,« siger Claus Jørgensen, COO og medgrundlægger af Netcompany.

Selv om det måske ikke ligefrem lyder morsomt at stå med ansvaret for at styre skattevæsenet ind i den digitale fremtid, så er en del af opskriften på at lykkes ifølge Kirstine Keller at have humoren med hele vejen.

»Jeg er sådan en, der godt kan lide at lave sjov og få folk til at grine, og tidligere var jeg i tvivl om, hvorvidt det var kompatibelt med at være leder. Det er senere gået op for mig, at det faktisk er en ret vigtig egenskab, idet humoren skaber et rum, hvor mange fagligheder kan mødes, og det styrker samarbejdet på tværs,« forklarer hun.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.