Hun gør sine medarbejdere selvstændige

Talent 100: Helena Dorthea Rudolph, 32 år, Commercial Director, Down The Drain Group

Kategori: Ledere

I 2018 blev Helena Rudolph headhuntet fra sit job hos Legoland til at varetage det overordnede kommercielle ansvar hos Down The Drain Group, Danmarks største uafhængige festival- og koncertarrangør.

Hvis man spørger hendes tidligere chef, er det ikke en tilfældighed.

»Helena er energisk og har et godt øje for det kommercielle. Hun er selvstændig og er meget detaljeorienteret. Hun er god til at udfordre status quo, og hun tager uopfordret teten og gør så meget, hun kan, for at sikre succes,« siger Niels Henrik Juul, der er salgs- og marketingdirektør i Legoland, hvor Helena trådte sine marketingbarnesko.

Helena Rudolph mener selv, at opskriften på succes ligger i at opbygge et godt team, der kan supplere og komplementere hinanden. Desuden er det vigtigt for hende, at de ansatte føler ejerskab over de projekter, der udføres i teamet.

»Jeg bryder mig ikke om micro management, og det er vigtigt for mig, at mine medarbejdere kan selv. Jeg vil gerne klæde mine medarbejdere så godt på som muligt og hjælpe dem med at udvikle deres talent. De skal føle ejerskab over de projekter, de laver, og de skal have lov til at følge dem til dørs,« siger hun.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.