Hun er blandt de bedste i markedet for transaktioner med fast ejendom

Talent 100: Emilie Møller, 32 år, advokat og partner, DLA Piper Denmark

Kategori: Rådgivere (advokater, revisorer og konsulenter)

Allerede tidligt i sin karriere fandt Emilie Møller ud af, at arbejdet med ejendomstransaktioner var det, hun skulle. Kombinationen af at skulle favne forskellige og komplicerede problemstillinger, sætte jura i en kommerciel kontekst og styre omfattende processer godt i mål fangede hende. Det felt ville hun være i toppen af.

Hun blev uddannet advokat i 2010 og tog senere en LL.M. på New York University School of Law, hvor hun opnåede beskikkelse som advokat i New York.

Både under og efter sine studier var Emilie Møller ansat hos DLA Piper, som hun forlod for et job hos Plesner med særligt fokus på ejendomstransaktioner. Da DLA Piper Denmark ønskede at styrke netop dette forretningsområde, hev de hende tilbage i 2018 og gjorde den i dag 32-årige advokat til den yngste partner optaget i nyere tid i DLA Piper Denmark.

»Uden at tøve kan jeg sige, at hun er i toptre i Danmark inden for ejendomstransaktioner. Ud over at være godt begavet har hun det højest mulige uddannelsesniveau, har forretningsforståelse og er hyperspecialiseret. Hun er helt unik,« siger Peter Schäfer, partner i og bestyrelsesformand for DLA Piper Denmark.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.