Hollywoodstjerne svindlet for millioner

En af Hollywoods tidligere ”leading leadies” må vinke farvel til godt 55 millioner kroner. Hun var et af supersvindleren Bernard Madoffs ofre.

Foto: Scanpix. Den tidligere Hollywood-stjerne og nu en hyppig gæst på den røde løber, Zsa Zsa Gabor, har mistet millioner på Bernhard Madoffs investeringssvindel.
Læs mere
Fold sammen
Den tidligere Hollywood-stjerne og nu en hyppig gæst på den røde løber, Zsa Zsa Gabor, har mistet millioner på Bernhard Madoffs investeringssvindel.

Gabor og hendes mand havde investeret 10 millioner dollars, svarende til godt 55 millioner kroner, i Madoffs investeringsselskab. Selskabet viste sig dog at være en regulær investeringskarussel, der ikke gav noget egentligt afkast, og da krisen begyndte at kradse måtte Madoff kaste håndklædet i ringen.

Hans bedrag blev opdaget og han er nu sigtet for at have svindlet for i alt 50 milliarder dollars – hvoraf de ti millioner altså tilhørte Zsa Zsa Gabor. Det skriver den norske netavis e24.no.

Men milliontabet er ikke sådan at komme over for Hollywood-stjernen. Hendes mand, Fredric von Anhalt har forklaret i et interview, at parret er finansielt ruineret og må sælge kunst, smykker og millionvillaen i Los Angeles for at klare tabet.

Gabor er 91 år gammel, og medvirkede i en lang række film i 70’erne og 80’erne.

 
Læs også:

Kendisser skænker millioner til Bill Clinton

Det sagde jeg bare IKKE i 2008

Verdens dummeste svindlere

De rigeste kendisser under 30