Her er ugens jobskift i dansk erhvervsliv

Nye ansigter er blevet lukket ind i blandt andet KPMG, Star Tour, Nets og DSV.

Foto: SAM MIRCOVICH
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Peytz & Co
Joan Loumann er tiltrådt som HR-direktør i Peytz & Co. Hun kommer fra Oracle Danmark.

KPMG
Morten Jensen, 34 år, er tiltrådt som senior manager i KPMG og bliver som head of software compliance ansvarlig for software licensering. Han er cand.merc.aud. fra 2006.

Star Tour
Gorm Pedersen, 42 år, er ansat som Country Manager i Danmark med primært ansvar for salg og kommercielle aktiviteter og vil indgå i ledergruppen i TUI Nordic under enheden Distribution & Online. Han kommer fra en stilling som senior product manager i TUI Nordic. Han er uddannet i Tourism Management fra Plymouth University.

Nets
Niels Mortensen, 49 år, tiltræder i maj i Nets som chef for Operations. Han kommer fra en stilling i Codan/Tryg-Hansa som Chief Operating Officer og privatdirektør i Danmark. Han har en kandidat i jura fra Københavns Universitet.

Sjælsø Management A/S
Jacob Krogh og Peter Runesten-Petersen er ansat som projektchefer. De skal arbejde med opførelsen af boligbyggeriet West Coast Park på Teglholmen i København. Preben Andersen Sund er ansat som projektchef. Han skal arbejde med opførelsen af boligbyggeriet Søkanten i Gyngemosen.

Cembrit
Frank Brøndum, 55 år, er tiltrådt en nyoprettet stilling som teknisk chef i cembrit. Hans primære ansvar bliver strategisk og faglig udvikling af virksomheders tekniske afdeling samt rådgivning og salg af Cembrit produkter. Han kommer fra en stilling i Cembrit hvor han har været siden 2004. Anja Olesen, 39, er tiltrådt som marketingskoordinator i Cembrit. Hun er uddannet cand. mag. i kultur, kommunikation og globalisering på Aalborg Universitet.

TripleNine Group A/S
Jørgen Horntvedt, 44 år, er tiltrådt som interim koncerndirektør for TripleNine Group A/S. Han kommer fra en stilling som leder af PWC Seafood, Bergen. Han er uddannet inden for fiskeribiologi og genetik fra universitetet i Bergen og har en MBA.

DSV
Jesper Riss er tiltrådt som CIO hos DSV. Han kommer fra en stilling i Haldor Topsøe som Vice President. Han er uddannet i produktion og ledelse fra DTU og har siden suppleret med en HD i organisation og ledelse.

PFA Pension
Thomas Hvidt, 42, er ansat som Head of Digital, hvor han skal lede et team med ansvar for hele PFA Pensions digitale platforme og kampagner. Han kommer fra CBB Mobil/Bibob (Telenor Danmark) og har tidligere været ansat hos PeopleGroup og JP/Politikens Hus.

Høiberg A/S
Pernille Winding Gojkovic og Thérèse Arnskjold er tiltrådt som direktører for Høiberg A/S, efter at Susanne Høiberg er fratrådt sin stilling. Pernille Winding Gojkovic tiltrådte hos Høiberg i 2005 og har været partner siden 2008. Hun har en ph.d. i molekylærbiologi og cellebiologi på Københavns Universitet. Thérèse Arnskjold tiltrådte hos Høiberg i 2003 som HR- og administrationschef og blev udnævnt til partner i 2007.

Taasinge Elementer
Frank Henningsen, 43 år, er tiltrådt som direktør for elementproducenten Taasinge Elementer. Han er uddannet produktionsingeniør og har hele sin karriere beskæftiget sig med optimering af logistik og produktion.