Her er ugens jobskift

Der er nye ansigter i blandt andet Sydbank og Philips Lighting Nordic

ARKIVFOTO Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Borgernære Softwareløsninger

Mette Kaagaard, 47 år, er pr. 1. august ansat som direktør for Borgernære Softwareløsninger. Hun kommer fra en stilling som CEO i it-virksomheden Schultz. Hun er uddannet civilingeniør fra DTU.

Sydbank

Jørn Adam Møller bliver økonomidirektør i Sydbank. Han kommer fra en stilling som afdelingsdirektør og har i de seneste år også været ansvarlig for Sydbanks Investor Relations.

Philips Lighting Nordic

Henrik Nørgaard, 52 år, er ansat som Nordic Marketing Director i Philips Lighting Nordic. Han kommer fra en stilling som partner og konsulent hos MOMENTO Consulting. Han er uddannet HA fra Handelshøjskolen i Århus i 1990.

Agger Foods A/S – Soy4You

Søren Meng Nordby tiltræder som administrerende direktør hos Soy4You. Han har en baggrund hos Agger Foods A/S som salgs- og marketingdirektør og har tidligere arbejdet som indkøbschef hos Dansk Supermarked og Løvbjerg, Business Unit Director i Arla samt international marketingchef i Kelsen.

Nordic M&A

Allan Bjørn er ansat som Associate Partner i Nordic M&A. Han er uddannet cand.merc.jur fra Århuus og er tidligere CEO og medejer af EDC, inden han valgte at fokusere på rådgivning om køb & salg af virksomheder.

Levy Restaurants

Henrik Niclasen, 38 år, er udnævnt til driftsdirektør for Levy Restaurants, der er Compass Groups brand indenfor food- og supportservice til stadions, kongrescentre og kulturinstitutioner. Han får det overordnede ansvar for drift af selskabets kontrakter med bl.a. Telia PARKEN og AaB.

WEAR

Nikolai Klausen, 46 år, er tiltrådt som direktør for WEAR, brancheorganisationen for mode, tekstil og design under Dansk Erhverv. Han har erfaring med branding, strategi, ledelse, salg, retail, indkøb og innovation i det danske marked såvel som internationalt. Hans portefølje af brands inkluderer Rützou, Bruuns Bazaar, IC Companys, Philosophy Blues Original, Sand, Magasin og Illum.

Compass Group Danmark

Jacob Bangsted, 36 år, er udnævnt til indkøbsdirektør for Compass Group Danmark. Han får ansvar for selskabets samlede Supply Chain – herunder leverandørstyring og løbende sikring af kvaliteten af leverancer til selskabets forskellige driftsselskaber.

Carl Zeiss Meditek

Christoffer Melchior er ansat som Head of International Sales for Carl Ceiss Meditek. Han får ansvaret for det globale salg i meditek-divisionen. Han kommer fra en stilling som Group Director for Woundcare hos Coloplast. Han har en MA i International Affairs and Business fra Columbia University, USA.

Eurest Services

Lone Ranum, 47 år, er udnævnt til driftsdirektør for rengøringsaktiviteter i Eurest Services med det overordnede ansvar for mere end 800 erhvervskunder indenfor rengøring og industriservice.

Kathrine Christensen, 36 år, er udnævnt til driftsdirektør for ESS og Eurest Services’ Facility Management aktiviteter med ansvar for drift af nogle af det danske markeds største FM-kontrakter samt offshore-aftaler på en række bore- og produktions-platforme i den danske del af Nordsøen.

Kristian Hofman, 47 år, er udnævnt til driftsdirektør for Eurest, der er landets førende leverandør af personalerestauranter og kantiner til private virksomheder og offentlige institutioner.

Chartwells

Kim Werup, 44 år, er udnævnt til driftsdirektør for Chartwells, der er Compass Groups brand indenfor foodservice til uddannelsesinstitutioner. Han får det overordnede ansvar for servicering af nogle af landets største universiteter samt varetagelse af selskabets aktiviteter som Starbucks License indenfor uddannelsessektoren.

Mangor & Nagel

Bente Andersen er ansat som direktør i arkitektfirmaet Mangor & Nagel. Hun kommer fra en stilling som direktør hos arkitektfirmaet entasis. Hun har tidligere været hos bl.a. COWI, PWC og Finansministeriet.