Her er ugens jobskift

Der er nye ansigter i blandt andet Coloplast, Grundfos og Danmarks Rederiforening.

Tina Nikolaisen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Velfac

John Christian Asmussen er ansat som salgsdirektør hos Velfac. Han er uddannet civilingeniør og Ph.d. fra Aalborg Universitet.

SAP Danmark

Jens Feilberg er tiltrådt som Nordic & Baltic Marketing Director i SAP Danmark. Han har tidligere været ansat som Sales & Marketing Director i Lumigon og haft nordiske og globale roller inden for marketing hos Nokia, Bang & Olufsen og Sony Ericsson.

Hartmanns

Steffen Sørensen er ansat som Account Manager hos konsulenthuset Hartmanns. Han kommer fra en stilling som Key Account Manager hos Jobzonen, og har flere års erfaring med opsøgende salg og et stort branchekendskab.

Alectia

Troels Møller Overby er ansat som chefkonsulent. Han bliver tilknyttet afdelingen Design & Planning, der leverer arkitekt- og ingeniørydelser primært til mejerier og bryggerier. Han kommer fra Arla Foods , og er uddannet mejeriingeniør fra Københavns Universitet (Landbohøjskolen) samt mejerist og mejeritekniker fra Kold College i Odense.

Egmont Publishing

Tina Nikolaisen, 43 år, er tiltrådt som magasinchef i Egmont Publishing. Hun fortsætter samtidig som chefredaktør for ALT for damerne. Hun har tidligere været ansat på Jyllands-Posten som politisk journalist samt været på TV2. Hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har en master i Jounalism and Public Affairs fra American University, Washington, D.C.

GoApplicate

Michael Dalgaard Jepsen, 37 år, er ansat som softwarearkitekt. Han har gennem en længere årrække været ansat hos Locus A/S som bl.a. projektleder, teknisk ansvarlig og softwarearkitekt. Han er uddannet cand.scient., datalogi.

Dansk Boligbyg

Heidi Lund Sørensen, 44 år, er udnævnt til afdelingsleder i Dansk Boligbyg. Hun har været i virksomheden i ti år, men har tidligere arbejdet som byggeleder i Tyskland og som projektleder hos MT Højgaard.

Grundfos Koncernen

Stéphane Simmonetta, 43 år, tiltræder 1. september som koncerndirektør for global produktion, supply chain og logistik (Executive Vice President of operations, COO) og indgår i koncernledelsen hos Grundfos. Han kommer fra en stilling hos Honeywell Transportation Systems i Schweiz. Han har en Master i Industrial Engineering and Computer Science fra Ecole d’Ingénieur en Génie Informatique et Productique in Valenciennes i Frankrig.

SAP Danmark

Søren Janner, er tiltrådt som rekrutteringschef i konsulenthuset Hartmanns. Han får ansvar for konsulentgruppen på vikarområdet i Storkøbenhavn og Nordsjælland og for salg af ydelser inden for rekruttering, vikar og newplacement. Han har mere end 25 års erfaring inden for området.

Terma

Steen M. Lynenskjold er indtrådt i Termas koncernledelse og direktion som Executive Vice President & Chief Commercial Officer (CCO). Han har været ansat i Terma i 26 år og er uddannet civilingeniør fra DTU.

Boston Consulting Group

Anders Fæste, 35 år, er udnævnt til partner i Boston Consulting Group (BCG). Bortset fra en periode hos Mærsk Tankers i 2011-2012 som Head of Marketing, har han haft base på BCGs kontorer i København og Washington D.C. Han er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet og har en M.Sc. i Finance fra University of Warwick.

Coloplast

Anne Nordestgaard er ansat som senior global brand manager hos medicovirksomheden Coloplast. Hun kommer fra stillinger inden for salg og markedsføring hos Pfizer og L’Oréal.

Danmarks Rederiforening

Jakob Ullegaard er udpeget som direktør i afdelingen for politik og analyse i Danmarks Rederiforening. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef hos Dansk Energi.