Her er ugens jobskift

Der er nye ansigter i blandt andet Unicef, Coloplast og Cembrit.

Christian Sveigaard Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

UNICEF Danmark
Carsten Stendevad, adm. direktør i ATP, indtræder i UNICEF Danmarks bestyrelse. Han er uddannet på Harvard’s Kennedy School of Government, hvor han har taget en Master of Public Policy (MPP), og derudover er han uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

Nykredit Asset Management
Paulo Kol, 39 år, er ansat som Senior Porteføljeforvalter i Nykredits globale aktieteam. Han kommer fra en stilling som finansanalytiker og vicepresident i Credit Suisse i London. Han er uddannet MSc. i økonomi fra Universidade do Minho i Portugal og har ydermere en diplomuddannelse i forretningsledelse.

Morten Borg, 45 år, er ansat som chef-porteføljeforvalter. Han kommer fra en stilling i Jyske Invest. Han er uddannet cand. oecon fra Aarhus Universitet.

Lægernes Pensionskasse
Chresten Dengsøe, 54 år, er ansat som adm. direktør i Lægernes Pensionskasse, der også omfatter datterselskaberne Lægernes Pensionsbank og Lægernes Pensionsinvestering. Han har en Executive MBA fra IMD i Schweiz og er uddannet aktuar fra Københavns Universitet. Han kommer fra en stilling som matematisk direktør hos ATP. Tidligere har han været ansat i Codan, Nordea og Finanstilsynet.

Operate
Jesper Malm er ansat som chefrådgiver i Operate. Han vil have særlig fokus på bæredygtighed og emner som miljø, CSR og energi. Han er uddannet cand.scient.soc PR fra RUC og har desuden læst journalistik på Stockholms Universitet. Han har en baggrund som managementkonsulent, HR- og kommunikationschef hos bl.a. COWI, Røde Kors og Rambøll Management.

Mads Vibe Jacobsen er ansat som kommunikationsrådgiver. Han vil særligt rådgive inden for området bæredygtighed. Han kommer fra en stilling som specialist i kampagner og kommunikationsrådgiver hos Bysted/ProPeople.

Danoil Exploration A/S
Ole Harpøth er ansat som vicedirektør i Danoil Exploration, der beskæftiger sig med olieefterforskning og olieudvinding i Nordsøen. Han kommer fra en stilling som Exploration Manager i Nordsøfonden.

Coloplast
Christian Sveigaard, 37, er ansat som Senior Consumer Marketing Manager hos medicovirksomheden Coloplast. Han har en bred kommerciel FMCG-baggrund fra både bureau og virksomheder som Nestlé og Coca-Cola.

Viaplay
Jonas Karlén er udnævnt til administrerende direktør for Viaplay. Han har haft flere nøglepositioner i MTG, såsom CRM Manager Viasat Sverige og CEO Viasat Sverige siden 2011 og COO for MTGs betalingskanaler på nordisk plan siden 2013.

Cembrit
Christian Møller Rosensten, 35 år, er tiltrådt som salgskonsulent i Cembrit. Han er uddannet bygningskonstruktør og tømrer og kommer fra en stilling som byggeteknisk konsulent hos Knauf A/S