Her er ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

GlobalConnect

Thomas Norling Kielgast er tiltrådt som CFO hos Global Connect. Han er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet.

LeasePlan Danmark

Christian Fredskov, 40 år, er tiltrådt som van-specialist i LeasePlan Danmark. Han kommer fra en stilling som indkøbschef hos Autolease. Hans bilfaglige viden har han bl.a. fået igennem mange års ansættelse hos Nissan Motor Danmark.

Morten Kjeldsen, 44 år, er tiltrådt som van-specialist i LeasePlan Danmark. Han kommer fra en stilling som erhvervskonsulent hos Andersen & Martini.

»3«

Rikke Juul Hansen, 35 år, er tiltrådt som leder af PR og kommunikation hos »3«. Hun kommer fra en stilling som senior account manager hos kommunikationsbureauet Discus Communications. Hun har tidligere arbejdet som nordisk PR-manager for HTC.

Devoteam

Anders Strange er tiltrådt som senior konsulent for Devoteam, hvor han skal arbejde med IT-service, levering og teknologi. Han har bl.a. arbejdet i PostNord, NNIT, CSC og IBM.

Flemming Bøge er tiltrådt som principal i Devoteam, hvor han bl.a. skal arbejde med IT-strategi. Han har tidligere været IT-chef i Horsens Kommune og de seneste år IT-direktør på Aarhus Universitet.

Text100

Mikkel Andersen, 33 år, er ansat som senior vice president i Text100. Han blev ansat som landechef for Text100 i 2012 fra kommunika-tionsbureauet Burson-Marsteller. Han har en kandidatgrad fra Copenhagen Buisness School.

Intego

Hans Henrik Rohde er ansat som ingeniør i Integos automations-afdeling i Region Syddanmark. Han kommer fra en stilling hos Siemens og er uddannet elektriker samt stærkstrømsingeniør.

Orbicon

Anders Hartig, 27 år, er ansat som konstruktionsingeniør. Han skal beskæftige sig med statistiske beregninger og andre konstruktionsopgaver. Han er uddannet diplomingeniør fra DTU Byg og kommer fra en stilling hos Jens-Peter ApS Rådgivende Ingeniører.

CRH Concrete

Ib Dahl er udnævnt til direktør for CRH Concrete. Her vil han skulle stå i spidsen for udviklingen af kommercielle og driftsmæssige kompetencer.

Niras

Søren Sti Andersen, 42 år, er ansat som bygherrerådgiver på Aarhus-kontoret. Han vil primært skulle beskæftige sig med building information modelling og IKT. Af tidligere projekter kan nævnes en række danske sygehusbyggerier.

Vertica

Morten Kusk, 34 år, er ansat som online-marketingkonsulent i e-handelshuset Vertica. Her skal han rådgive virksomhedens kunder om, hvordan de styrker forretningen gennem online-marketing.

Eniro

Thomas Sølvsten er udnævnt til change management-chef i Eniro Danmark. Han er uddannet markedsføringsøkonom og har en HD i afsætningsøkonomi fra Aarhus Universitet.

Alectia

Allan Møller er blevet ansat som bygningskonstruktør hos rådgivningsvirksomheden Alectia i Aarhus. Han vil blive tilknyttet bærende konstruktioner og er uddannet bygningskonstruktør.

Sparekassen Kronjylland

Peter Goldschmidt, 50 år, er ansat som senior formuerådgiver. I sin nye stilling vil han hjælpe med at udbygge sparekassens fodfæste på Sjælland. Han kommer fra en stilling hos Formuepleje A/S.

Visma Services Danmark

Pia Traunberg Schnell er ansat som leder for HR-legal. I sit nye job vil hun være ansvarlig for udviklingen af virksomhedens rådgivning om skatte- og ansættelsesregler til små og store virksomheder.

Dubex

Dennis Hindsberg er tiltrådt som adm. direktør i IT-sikkerhedsvirksomheden Dubex. Han kommer fra en stilling som nordisk leder i det globale teknologiselskab Verizon.

Nets

Niels Mortensen, 49 år, tiltræder i maj som ny chef for Operations. Området omfatter omkring 700 medarbejdere. Han kommer fra en stilling hos Codan/Trygg-Hansa, hvor han var Chief Operating Officer og privatdirektør i Danmark. Han har en kandidat i jura fra Københavns Universitet.

Garuda

Jakob Kaae er ansat som salgsdirektør. I sin nye stilling vil han få ansvar for salgs- og forretningsudvikling af e-rekrutteringssystemet JobMatchProfile. Han kommer fra en stilling som CCO i Scanenergi og har en MBA i Business Psychology.

Peak Consulting Group

Annette Assentoft, 43 år, er ansat som management konsulent. Hun skal i sin nye stilling være med til at sikre og synliggøre gevinster i digitaliseringsprojekter. Hun har tidligere været ansat i Københavns Kommunes og Nordisk Ministerråd. Hun er uddannet cand.scient.bibl. og har en informationsvidenskabelig baggrund.

Business Fredericia

Kristian Bendix Drejer, 54 år, tiltræder 1. maj som Erhvervsdirektør for Business Fredericia. Han kommer fra en stilling som erhvervschef i Esbjerg Erhvervsudvikling, og har mange års erfaring med bl.a. virksomhedsservice, iværksætteri og erhvervsudvikling. Han er uddannet laborant, miljøtekniker, Merkonom i Ledelse og Sambarbejde samt en mini MBA i ledelse fra 2014.