Her er ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kirstein

Henrik Hoffmann-Fischer er udnævnt til principal i konsulentvirksomheden Kirstein. Han er investment consultant og har været ansat i afdelingen financial markets research siden 2009. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Copenhagen Healthtech Cluster

Thomas Hammer-Jakobsen er tiltrådt som direktør i Copenhagen Healthtech Cluster. Han er stifter af Copenhagen Living Lab, hvor han siden 2006 har arbejdet som ledende partner med brugerdrevet innovation i offentlig-private projekter.

IMPACT

Troels Haugstrup, 30 år, er optaget som partner i IT-konsulenthuset IMPACT. Han har været ansat i virksomheden siden 2007 og har sideløbende taget en HD.

COWI

Thomas Bergendahl, 40 år, er ansat som økonomidirektør i rådgivningsvirksomheden COWI. Han kommer fra en stilling som økonomidirektør i shippingvirksomheden Rederi AB TransAtlantic og er uddannet cand.merc.

Brunata Scandinavia

Mia Stroustrup, 45 år, er tiltrådt som salgs- og marketingdirektør. Hun kommer fra en tilsvarende stilling som regional salgsdirektør i Lyreco.

TV3/MTG-TV

Kenneth Kristensen, 39 år, tiltræder som programdirektør for TV3/MTG-TV. Han kommer fra en stilling som vicepræsident for Content & Programming, Youth & Entertainment i Viacom.

Viaplay Danmark

Lotus Ankjær Hedebroe er ansat som PR Manager for Viaplay Danmark, hvor hun bliver en del af Viaplays nordiske kommunikationsafdeling.

Kvorning design & kommunikation

Frederikke Touborg Lund, 46 år, er tiltrådt som projektleder i Kvorning design & kommunikation. Hun kommer fra et job som Account and Negotiation Manager i We Love People og er uddannet HD i udenrigshandel.

Dansk Boligbyg a/s

Brian Gøttig, 31 år, er ansat som byggeleder i Dansk Boligbyg A/S. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør.

Ulla Sloth Bendixen, 54 år, er ansat som bogholder i Dansk Boligbyg A/S. Hun kommer fra en stilling som lønnings- og kreditorbogholder hos LRØ.

ALK

Per Plotnikof er udnævnt til Vice President i ALK med ansvar for Corporate Communications, Investor Relations and Strategic Planning. Han har været ansat i ALK siden august 2005, senest som Director, Investor Relations and Strategic Planning.

SDC

Jacob Hallager er tiltrådt som salgsdirektør i SDC. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør i TIA Technology. Han har tidligere været hos bl.a. SAS Institute, Microsoft og Danske Bank.

Sille Stener er tiltrådt som områdedirektør for Kommunikation & Marketing i SDC. Hun kommer fra en stilling som adm. direktør for den danske afdeling af Adpeople.

MicroShade A/S

Charlotte Wegeberg, 40 år, er tiltrådt som marketingchef og PA i MicroShade A/S. Hun er uddannet i international marketing på CBS og kommer fra en stilling som marketingchef i it-virksomheden COMM2IG.

Spectralink

Dan Mondor er udpeget som adm. direktør for Spectralink. Han var adm. direktør for telekommunikationsvirksomheden Concurrent Computer Corporation.

Informi GIS

Søren Ellegaard er tiltrådt som adm. direktør i Informi GIS. Han kommer fra en stilling som direktør og partner i Geoteam.

Republica

Mette Bech er tiltrådt som strategisk direktør i Republica. Hun kommer fra en tilsvarende stilling på TBWA & BBDO. Hun er uddannet cand. mag.