Her er ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Foto: MARCEL ANTONISSE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Carlsberg

Cees ’t Hart tiltræder som adm. direktør i Carlsberg den 15. juni. Han kommer fra en stilling i hollandske FrieslandCampina, der er et af verdens største mejeriselskaber. Tidligere var han 25 år i Unilever – sidste periode som topchef.

TV 2

Jakob Kwon er udnævnt til chefredaktør for TV 2-nyhederne, og dermed for TV2s nyhedsudsendelser på hovedkanalen. Han har været ansat i DR siden 2002 i skiftende lederstillinger, og senest som chef for DR Sporten.

KPMG P/S

Peter Schneider, 39 år, er indtrådt som Senior Manager i KPMG P/S – KPMG-netværkets danske revisions- og rådgivningsvirksomhed. Han kommer fra en stilling som Nordic Lead Engineer hos IBM.

Sopra Steria Danmark

Claus Klein-Ipsen er tiltrådt som country manager hos Sopra Steria i Danmark. Han har bl.a. bestredet en lederstilling i ThomsonReuters. Han har en BA fra CBS og en MBA fra Oregon State University.

DONG Energy

Martin Barlebo, 44 år, tiltræder 2. marts som kommunikationschef i DONG Energy. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef i medicinalvirksomheden ALK Abello. Han har tidligere været fuldmægtig i Erhvervsfremmestyrelsen.

EasyPark

Lasse Barsholm, 42 år, er tiltrådt som kommerciel chef hos den digitale parkeringsvirksomhed EasyPark. Han har tidligere været business development director i Københavns Lufthavne, og kommer fra en stilling som direktør for salg og forretningsudvikling hos elbiloperatøren Clever. Han er er uddannet cand.merc. i økonomi og markedsføring fra CBS.

Bullguard

Alexandra Olausson er ansat i Bullguard som country manager for Danmark, Norge og Sverige. Hun kommer fra TeliaSonera.

BDO Consulting

John Bøgehus Pedersen er ansat som direktør hos BDO Consulting. Han kommer fra en stilling hos konsulenthuset Valcon og er uddannet cand.polit.

Queue-IT

Mojtaba Sarooghi er tiltrådt som softwareudvikler hos Queue-IT. Han har en kandidatgrad fra Azad University i Teheran og fra Tampere i Finland.Alexander Yaremchuk er tiltrådt som softwareudvikler hos Queue-IT. Han kommer fra D30.

PA Consulting Group

Jens Nielsen er ansat som managing consultant i PA Consulting Group, hvor han primært skal arbejde inden for IT-sourcing og BPO. Han har senest været head of sourcing hos Nordea med ansvar for en portefølje af sourcing-projekter.Christian Ehlers Mikkelsen er ansat som Managing Consultant i PA Consulting Group, hvor han skal arbejde med Internet of Things og it-sikkerhed. Han kommer fra en rolle som Partner & Founder af Strategic Innovation AB Martin Povelsen er ansat som Partner i PA Consulting Group, hvor han primært skal rådgive inden for it-sikkerhed og Digital Trust, herunder Identity and Access Management. Jesper Høi Jensen er ansat som Managing Consultant i PA Consulting Group, hvor han bl.a. skal drive PAs Customer Experience management-team inden for Business Design. Han kommer fra en stilling som it-udviklingschef hos Danske Spil.Mads Kjøller Damkjær er ansat som Managing Consultant i PA Consulting Group, hvor han skal styrke og opbygge Innovation Services i Norden. Han kommer fra Implement Consulting Group.

Festina Lente A/S

Henrik Mogensen tiltræder som senior konsulent i Festina Lente A/S med fokus på design og videreudvikling af rådgivningsløsninger til den finansielle sektor. Han har en baggrund som aktuar.

BERNINA Nordic A/S

Kenneth Hornshøj Jensen, 39 år, er tiltrådt som salgsdirektør hos BERNINA Nordic A/S. Han er uddannet hos COOP-Danmark, og har tidligere været butikschef i flere varehuse, senest hos Super Brugsen Bellinge.