Her er ugens jobskift

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Hos Luceplan, Pakhus 48. Joakim Lassen fra Montana. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Montana

Joakim Lassen, 51 år, er udpeget som adm. direktør i møbelvirksomheden Montana. Han er hentet internt i virksomheden, hvor han var kreativ direktør.

Colliers International Danmark A/S

Per Skotte Møller, 42 år, er ansat som regnskabschef med ansvar for økonomi, regnskab og IT. Han kommer fra en stilling hos Deloitte i Aarhus.

Atkins Danmark

Lars Juhl Jensen, 44 år, er ansat i Atkins Danmark som finans- og kommerciel direktør. Han startede karrieren hos Ernst & Young og har siden været forbi Royal & Sun Alliance og Lundbeck, førend han senest har været Head of Group Financial Controller for GSM Systems i USA. Han er uddannet HD i revision og regnskabsvæsen og har efterfølgende bygget oven på med en cand.merc.aud fra CBS.

DLG

Jens Randrup, 39 år, er ansat som koncernkommunikationschef i DLG. Han er uddannet sprogofficer i russisk på Forsvars-akademiet og har en bachelor i politik og sociologi på University of Cambridge, hvorfra han også har en mastergrad i kinesiske studier. Han har haft journalistjob i bl.a. Venstres Folketingsgruppe, NBC i Moskva, CNN i Beijing og over ti år hos Jyllands-Posten som Kina-korrespondent.

DAMVAD

Anders van Dhürbourgh-Jacobsen, 47 år, er tiltrådt som Chief Financial Officer i DAMVAD Group. Han er revisor cand.merc.aud. med en fortid som bl.a. som økonomichef for PwC.

Brian Landbo, 37 år, er tiltrådt som Head of Sales. Han har været i DAMVAD siden 2009, først som afdelingschef og siden 2012 som CFO. Han har tidligere været i Rambøll Management, og er ekspert i erhvervspolitisk analyse og evaluering.

Klausen + Partners A/S

Michael Buhl er ansat som Art Director i Klausen + Partners A/S. Han har tidligere lavet kampagner for bl.a. Danfoss og FLSmidth. Han er uddannet grafisk designer.

Frederikke Deigaard, 29 år, er ansat som digital projektleder i Klausen + Partners A/S. Hun kommer fra en stilling som Instore & Event Manager hos distributionsvirksomheden Sæther. Hun er uddannet projektleder fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

NIRAS

Charlotte Valentin, 49 år, er ansat som projektleder hos Niras i Allerød. Hun kommer fra en lignende stilling i Banedanmark. Hun er uddannet civilingeniør.

Mazanti-Andersen Korsø Jensen AdvokatPartnerselskab

Jens Folker Bruun er udnævnt til associeret partner i Mazanti-Andersen Korsø Jensen AdvokatPartnerselskab. Han har tidligere været associeret partner hos Rønne & Lundgren Advokatfirma og advokat hos Gorrissen Federspiel.

Lundbeckfonden

Regitze Reeh, 49 år, er ansat som kommunikationschef i Lundbeckfonden. Hun kommer fra en lignende stilling i Shell, hvor hun har været ansat de seneste ti år.

ALECTIA

Claus Peder Søren Pedersen er tiltrådt som ingeniør i Alectia. Han bliver tilknyttet afdelingen Indeklima & VVS. Han er uddannet tømrer og har i januar afsluttet diplomingeniøruddannelsen fra DTU.

Anders Gren Skjoldborg er ansat som ingeniør i Alectia. Han bliver tilknyttet El-afdelingen. Han er uddannet maskinmester på Maskinmesterskolen i København.

Martin Ringsgaard Jørgensen er ansat som konstruktionsingeniør i Alectia. Han bliver tilknyttet afdelingen Byggeri. Han er uddannet diplomingeniør i bygningsteknik på Det Tekniske Fakultet ved Syddansk Universitet i Odense.

Cevea

Frank Skov Kristensen,48 år, er tiltrådt som analysechef i Tanketanken Cevea. Han har bl.a. arbejdet med erhvervsanalyse og virksomhedsstrategi som både chefkonsulent, senior trader, områdechef og forsker for blandt andre Dong, WIIS, Teknologisk Institut og på Aalborg Universitet. Han har en Ph.d. i Industriøkonomi.