Her er Erik & Annis pragtpalæ

Erhvervsmanden Erik Damgaard og hustruen har sat villaen til salg for den nette sum af 79 mio. kr. Dermed er villaen Danmarks dyreste. Se her hvad du får for pengene.

Foto: Uffe Weng
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter to års voldsomme underskud har kendisparriet Erik Damgaard og Anni Fønsby valgt at sætte deres store villa i Hellerup til salg. Det er den lige så kendte mægler Jan Fog, der skal stå for salget af, hvad der i skrivende stund er Danmarks dyreste bolig.

Et røverkøb til 79 millioner kroner, hvor udbetalingen på næsten fire millioner kroner er mere end mange almindelige lønslaver ville have store problemer med at betale.

For de penge får den heldige køber til gengæld et pragtpalæ direkte ned til Øresund på A.N Hansens Alle klods op ad den fashionable Hambros Alle i hjertet af Hellerup.

Huset er i alt på 435 kvadratmeter og hertil følger en grund der er godt fire gange så stor. De 21 værelser som huset indeholder, skulle være tilstrækkeligt til, at mange ville have problemer med at finde rundt det første stykke tid efter indflytning.

Ud over de mange kvadratmeter får man som køber også en kælder på over 200 kvadratmeter.

I salgsmaterialet beskrives villaen som en ”Imposant gennemrestaureret herskabsejendom i absolut særklasse.” Det indvendige suppleres af to garager, hvor der er rigeligt plads til både sportsvogn og hummer, mens den lange badebro ud i Øresund giver rig mulighed for at lufte speedbåden.

Se billederne fra Erik & Annis tidligere hjem her.