Henrik Funder

Ledelse

Henrik Funder Talent 2017 ledelse Fold sammen
Læs mere

Kæmper for ­Danmark som ­videnssamfund

Som den hidtil yngste formand for Djøf Privats bestyrelse er Henrik Funder talerør for mere end 24.000 akademikere i den private sektor. Ved siden af jobbet som category business lead i Unilever bruger han sin fritid på at sætte den strategiske retning for Djøf Privat og står på mål for medlemmernes vilkår på arbejdsmarkedet i medierne og i dialogen med politikere.

»Det handler basalt set om, hvilken retning vi vil trække Danmark i. Jeg tror på, at vi fortsat skal skabe vækst i samfundet gennem viden og uddannelse og have flere akademikere i det private erhvervsliv. Det er den eneste måde vi kan sikre os i den stigende globale konkurrence,« siger Henrik Funder.

Mens mange andre faglige foreninger mister medlemmer, har Djøf Privat haft en god vækst i medlemstallet. Henrik Funder har i det seneste år formået at placere Djøf Privat centralt i det samlede Djøf, hvorfra han har været en af hovedkræfterne bag udviklingen af Djøfs erhvervspolitik.

»I sin unge alder har Henrik en åbenlys evne til at lede mennesker – han giver rum til ideer og tanker, men er samtidig effektiv til at konkludere. Hans betydelige analytiske evner og store sociale kompetencer gør, at jeg vil iagttage Henriks fremtid overordentligt spændt,« siger Mogens Kring Rasmussen, administrerende direktør i Djøf.

Henrik Funder 34 år, category business lead i Unilever og formand for bestyrelsen i Djøf Privat

 

2008: Cand.merc. øko. markedsføring, CBS

2009: Medlem af bestyrelsen, Djøf Privat

2010: Brand manager, Unilever

2012: Nordic marketing manager, Unilever

2015: Marketing manager & integration lead, Unilever

2016-: Category business lead, Unilever

2016-: Formand for bestyrelsen, Djøf Privat