Helle Nørby Kristensen

Helle Nørby Kristensen, rådgivning, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Alsidig advokat

Så vidt huskes, var der ikke flere timer i døgnet i det forrige årti. Ikke desto mindre gennemførte Helle Nørby Kristensen jurastudiet i Aarhus, samtidig med at hun drev sin egen regnskabsvirksomhed med faste klienter og studerede en HD.

Travlheden er ikke aftaget siden dengang, og Helle Nørby Kristensen forklarer, hvordan hendes bredtfavnende baggrund, der også tæller to år som revisor hos PwC, giver hende et forspring som advokat. Efter eget udsagn giver det hende især en bedre forståelse for klienternes forretning i arbejdet med selskabsret, virksomhedsoverdragelser og projektledelse.

På Helle Nørby Kristensens arbejdsplads, advokatkontoret Bruun & Hjejle, er man ligeledes begejstret for den alsidige advokat.

»Hun er en super teamplayer og en meget drivende kraft – både i forhold til løsning af komplekse sager og på de interne linjer,« siger Søren Kopp, partner i Bruun & Hjejle.

Han fremhæver Helle Nørby Kristensen både for stærke faglige kompetencer og sociale talenter, som hun bruger til at stå i spidsen for netværksarrangementer, og for med sin forståelse for forretningsudvikling at have været en bærende kraft bag virksomhedens nye tværfaglige projektmodel.

Helle Nørby Kristensen

34 år, advokat, Bruun & Hjejle

2001: Revisor, PwC

2003: Selvstændig, Nørby Assistance & Regnskab

2005: HD i regnskab og økonomistyring, Aarhus BSS

2008: Cand.jur., Aarhus Universitet

2008: Advokatfuldmægtig, Lett

2009: Advokatfuldmægtig, Accura

2011: Advokat, Accura

2013-: Advokat, Bruun & Hjejle