Heidi Hjelm Kamstrup

Rådgivere

Læs mere
Fold sammen

Dedikeret ­rådgiver

Som en af få kvinder i den danske branche for fusioner og opkøb (M&A) har Heidi Hjelm Kamstrup på få år arbejdet sig fra en rolle som junioranalytiker til en position som respekteret seniorprojektleder. Hun er en del af PwCs corporate finance-team, hvor hun leder komplekse transaktionsprocesser fra start til slut. Et job, der primært består i at rådgive om køb og salg af virksomheder. Hun har desuden stor erfaring med internationale transaktioner blandt andet gennem to års udstationering i PwCs kontor i London.

Michael Eriksen, partner hos PwC, værdsætter især Heidi Hjelm Kamstrups indstilling og dedikation til sit arbejde.

»Fordi hun altid har haft en særlig evne til at sætte sig ind i, hvad hendes kunder har brug for, er hun en værdifuld rådgiver for PwC og vores kunder. Derfor er der også altid 100 procent styr på tingene, når hun styrer de ofte komplekse processer i forbindelse med køb og salg af virksomheder,« siger han.

I en branche, hvor ingen dage er ens, elsker Heidi Hjelm Kamstrup de daglige udfordringer.

»Det er et job med høj intensitet, hvor jeg hele tiden møder nye udfordringer. Og så er det et job, hvor jeg får lov til at arbejde sammen med blandt andet virksomhedsledere og investorer om strategisk vigtige emner – det brænder jeg for,« tilføjer hun.

Heidi Hjelm Kamstrup 32 år, senior manager, PwC Danmark

2010: M.Sc. i finansiering, Handelshøjskolen Aarhus

2010: Analytiker og senere manager, PwC Danmark

2014: Manager og senere assistant director, PwC London

2016-: Senior manager, PwC Danmark