Har vendt skuden for studentermiksen

Talent 100: Kim Juhl Sørensen, 35 år, Director of Sales and Marketing, System Frugt A/S

Kategori: Salg og marketing

Den grønne mission i virksomheden System Frugt A/S er at få befolkningen i Norden til at spise flere nødder og tørret frugt.

Med Kim Juhl Sørensen i front for salg og marketing har virksomheden vendt skuden og styrket omsætningen.

»I en svær tid har Kim haft nogle rigtig gode egenskaber, både på det menneskelige, ledelsesmæssige og på det kommercielle plan. Vi står et klart bedre sted, end da han overtog,« fortæller Tim Ørting Jørgensen, der er Executive Vice President for Arla Foods amba og netop afgået som formand for System Frugt A/S.

System Frugt omsætter for cirka 500 millioner danske kroner og har i den tid, Kim Juhl Sørensen har været i virksomheden, øget salget af mærkevareproduktet Earth Control fra 20 til over 50 procent af omsætningen.

Opgaver, der har krævet hans lederegenskaber for det samlede team rundtom i Norden.

»Jeg tager markeds-, forbruger- og shopperindsigter og omdanner det til aktiviteter eller projekter sammen med nordiske kunder. Det er her, min kernekompetence ligger,« siger Kim Juhl Sørensen.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.