Hans-Henrik Palm konkurs efter minus på en en kvart milliard

Den tidligere mesterbokser og storinvestor Hans-Henrik Palm er sendt konkurs med sit holding-selskab efter et underskud på mere end 250 millioner kroner.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Minus 251 millioner kroner. Det var nettoresultatet i Hans-Henrik Palm Holding ApS i det seneste regnskab fra 2009. Nu er den tidligere mesterbokser og Fitness.dk-ejer sendt konkurs - igen.

Således har Sø- og Handelsrettens skifteret i fredags taget Hans-Henrik Palm Holding ApS under konkursbehandling på grundlag af en begæring modtaget den den 6. juli. 

- Det er helt udramatisk. Jeg har selv sendt selskabet konkurs i naturlig forlængelse af, at jeg blev erklæret personlig konkurs af Skat sidste år, fortæller Hans-Henrik Palm.

Hans-Henrik Palm fik ualmindelige hårde stryg i krisen og vendte en positiv egenkapital på omkring 201 millioner kroner i sit holding-selskab i 2007 til et underskud på 275 millioner i 2009.

Siden har storinvestoren levet på kreditorernes nåde, indtil Skat i november sidste år begærede ham konkurs. Og nu står hans holding-selskab så også på afgrundens rand.

- Aktiverne kunne ikke stå mål med passiverne i selskabet, så nu har jeg truffet en beslutning om at få ryddet op i tingene, fortæller Hans-Henrik Palm.

Læs også:

9 konkursramte kendisser   

Bokse-legende tæt på knock out  

Ny ejer redder eks-boksers hotel

Hans-Henrik Palm har længe været genstand for offentlig interesse som følge af de enorme lån, den tidligere europamester i boksning havde i Amagerbanken og Forstædernes Bank.Og nu er han så sendt i gulvet for tredje gang.

- Jeg har da fået et set-back, det kan ikke være anderledes. Det er ikke sjovt for nogen - slet ikke for dem, man har skyldt penge. Men jeg er ikke gået i stå, og energien og humøret er der endnu, siger Hans-Henrik Palm, der stadig har direktionsposter i en lang række selskaber:

- Jeg hjælper til , er hvor jeg kan. Og så er det da klart, at man også selv har behov for at tjene nogle penge, så derfor er jeg aktiv på andre fronter.

Den omstridte millionvilla på Strandvejen har Hans-Henrik Palm dog ikke mere. Den har været til salg i tre år.