Han bliver ekspert i de virksomheder, han køber og sælger

Talent 100: Anders Hagstrøm, 31 år, senioradvokat, Bech-Bruun

Kategori: Rådgivere

Anders Hagstrøm er nysgerrig og resultatorienteret af natur.

Derfor passer det ham godt med projektbaseret arbejde, hvor man graver sig dybt ned og arbejder koncentreret med noget i en kortere periode. Egentlig syntes han, jura var lidt kedeligt, da han læste, men da han i 2010 blev ansat som student hos Bech-Bruun og begyndte at arbejde med M&A, blev det sjovt.

I dag rådgiver han om M&A-transaktioner som senioradvokat hos Bech-Bruun, så når en sæbeproducent skal sælges, bliver han ekspert i sæbeindustrien for en stund, og på næste sag skifter det til noget helt andet. Den arbejdsgang giver ham mulighed for at specialisere sig dybt i det at lave en virksomhedshandel, men fordi både opgaver, industrier og persongallerier skifter fra sag til sag, forbliver det nyt og spændende.

Anders giver klienterne præcis og enkel rådgivning, idet han har øje for detaljen uden at fortabe sig i den. En evne, som Niels Kornerup, partner i Bech-Bruun, fremhæver hos ham.

»Anders yder rådgivning, som klienterne umiddelbart kan anvende i den relevante kommercielle sammenhæng. Han er en kombination af kvik, hurtig til at forstå klientens ønsker og god til at levere den rådgivning, de har brug for,« siger han.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.