Googles problemknuser

Talent 100: Casper Blicher Olsen, 31 år, Senior Associate, Sales Operations and Strategy Northern Europe, Google

Casper Blicher Olsen har gjort kometkarriere hos Google.

Han startede med at rådgive marketingdirektører i større danske virksomheder om digitale marketingprocesser. Siden er han blevet forfremmet to gange og sidder i dag i teamet, der rådgiver Googles nordeuropæiske landechefer og regionale chefer om strategiske fokusområder, forretningsstrategier og procesoptimering.

Vejen dertil har været drevet af et ønske om at ændre, hvordan virksomheder tænker digitalt.

»Da jeg i min første stilling var rundt på direktionsgangene i store danske virksomheder for at hjælpe dem med digital transformation, så jeg et stort uindfriet potentiale. Mange virksomheder drager ikke nok fordel af teknologiske muligheder, der kan skabe betydelig værdi for deres forretninger,« siger han.

For Tobias Købke, Director of Sales Strategy and Operations i Nordeuropa, er det godt at have Casper Blicher Olsen med på holdet.

»Casper er god til at tage nogle aktuelle forretningsbehov og få dem oversat til konkrete værktøjer: For eksempel har han bygget værktøjer til vores specialister, der gør det lettere for dem at holde styr på, om der er fremdrift på de områder, vi bruger krudt på, på en skalerbar måde.«

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.