Gentleman.dk's største opgave er at holde ud

Erhvervsbladet.dk's ekspert er begejstret for ny eksklusiv butik på nettet. Men der skal kæmpes med næb og klør, siger han.

Læs mere
Fold sammen
Tiderne er ikke ligefrem med iværksætterne bag netbutikken Gentleman.dk, og derfor skal der knokles ualmindelig hårdt det næste lange stykke tid.

Det vurderer ErhvervsBladet.dk's ekspert fra vækstpanelet, Mogens Nørgaard, der er stifter og direktør i it-virksomheden Miracle.

Den lidt dunkle udmelding kommer trods begejstring for hele projektet.

- Jeg kan lide ideen. Jeg går altid selv elendigt klædt i sorte jeans, en sort polo med firmatryk og sorte tennissokker. For ligesom at fuldbyrde dette suveræne tøjvalg går jeg som regel i sejlersko, der ligner noget, som er brugt i haven, lyder det fra Mogens Nørgaard.

Overskueligt site

It-direktøren roser førstehåndsindtrykket af sitet, der ifølge ham er nemt og overskueligt.

- De to unge mennesker har nogle rigtig gode varer at tilbyde, og deres website ser meget indbydende og nemt ud. Jeg ville ønske mit eget firmawebsite var lige så professionelt og indbydende, siger han.

Men bag de pæne ord og ønskerne om en lys fremtid, ligger der en bekymring. Han tror personligt, at Gentleman.dk går en svær tid i møde.

- For det første bliver det et hårdt marked de næste par år, specielt for dyre og eksklusive luksusting. Uanset at de rigtigt rige altid har penge, så er det ofte de mindre rige, der vil imponere, som står for meget tøjkøb i den klasse. Samtidig mener jeg, at når man skal købe dyrt, vil man ofte vælge at få den fede personlige oplevelse ved en fysisk betjening, når man nu alligevel skal bruge mange penge og føle sig speciel, forklarer han.

Morgens Nørgaards råd til Gentleman.dk er at holde ud. For kan de komme helskindet gennem finanskriser, mørke skyer og de sædvanlige opstartproblemer, mener han, at der er potentiale. Det bliver dog ikke uden kamp. De skal i ekstrem grad ud og møde kunderne ansigt til ansigt og vise varerne frem.

Netværket skal opbygges og plejes. Mogens Nørgaard opfordrer i øvrigt Gentleman.dk til at lægge vejen forbi hans eget firma Miracle en dag.