Fritidsinteresser kan skaffe dig et job

Dine fritidsinteresser fortæller »noget« om dig, så det at dyrke håndbold, have en hund eller gå op i familie kan blive afgørende for dig til en jobsamtale. Læs testen om hvad dine fritidsinteresser siger om dig.

Arkivfoto: Colourbox Fold sammen
Læs mere
Er du interesseret i dokumentarfilm, er du sikkert interesseret i samfund og politik. Spiller du håndbold, er du en stræbsom type, der er en god holdspiller. Er du spejderleder, er du socialt engageret og kan tage ansvar, og er du forsanger i et bryllupsband, oser du af kreativitet og udadvendthed.

Dine fritidsinteresser fortæller »noget« om den person, du er, og virksomhederne er ofte mere interesserede i, hvad du kan, og hvem du er, frem for din uddannelse og dine karakterer.

»Hvis vi sidder med tre lige gode kandidater, og kun den ene har et aktivt fritidsliv, så kan det meget vel blive afgørende. Hvis du dyrker sport, så har du mere energi på arbejdspladsen, og det er sværere at være i dårligt humør, hvis man er i god form,« fortæller Bent C. Jensen, HR Manager hos NKT Cables til DJØF-bladet.

Derfor har DJØF lavet en oversigt over, hvad dine fritidsinteresser siger om dig.