Frederik Rovsing

Frederik Rovsing ledelse Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Iværksætter og komplet leder

Frederik Rovsings passion for iværksætteri har banet vejen til at blive den yngste CEO i et børsnoteret selskab i Danmark.

I 2012 var han med til at stifte Itvang.dk, der halvandet år efter blev købt af Euroinvestor.com. Frederik Rovsing blev vicedirektør, men trangen til at starte noget nyt opstod hurtigt igen, og han helligede sig projektet Udenombanken.dk, der efter et år var landets største alternative låneformidler og gik fra nul til 15 medarbejdere. Euroinvestor.com købte igen hans virksomhed og tilbød ham denne gang titlen som CEO.

»Det var det perfekte opkøb, hvor vi både fik en succesfuld forretning og en diamant af en CEO. Frederik er lynende intelligent og ualmindeligt behagelig som person,« siger Christian Seidelin, bestyrelsesformand i Euroinvestor.com.

Nu står Frederik Rovsing i spidsen for Euroinvestor.com, hvor fokus er at skabe nye vækstområder.

»Vi skal være det førende online mediehus inden for bolig og finans. For at sikre et højt innovationsniveau skaber vi små iværksættergrupper inden i virksomheden, der bevirker, at medarbejderne tager ejerskab for projekterne. Det sikrer en innovation og fremdrift, som normalt kun findes i start-ups, da medarbejderne tager ejerskab for projekterne,« siger Frederik Rovsing.

Frederik Rovsing

32 år, CEO, Euroinvestor.com

2007: Cand.polit, Københavns Universitet

2007: Investeringschef, Investea

2009: Konsulent, Boston Consulting Group

2012: Medstifter og direktør, Itvang.dk

2013: Vicedirektør, Euroinvestor.com

2015-: Medstifter og bestyrelsesformand, Udenombanken.dk

2016-: CEO, Euroinvestor.com