Fra studentermedhjælper til chef på rekordtid

Talent 100: Igen i år hylder vi 100 unge talenter fra alle hjørner af dansk erhvervsliv. Et af talenterne er 29-årige Anne Sophie Fall Thorø, Head of Trade Support, Danske Commodities.

Kategori: Ledere

»På min allerførste dag i Danske Commodities opdagede min daværende chef, at jeg var venstrehåndet ligesom ham. Så han spurgte, om han så kunne forvente, at jeg en dag ville overtage efter ham. Det svarede jeg kækt ja til. Dét er jo sjovt at kigge tilbage på nu.«

På bare fem år har Anne Sophie Fall Thorø formået at tage springet fra studentermedarbejder i Danske Commodities til leder for det team, hun selv startede i. Sammen med sit team håndterer Anne Sophie Fall Thorø mere end 1.200 strømplaner hver dag. Årligt betyder det, at de håndterer en mængde af strøm, der svarer til over fire gange Danmarks samlede forbrug

Hun har opnået en uhørt lav ubalanceprocent, nedsat medarbejdertimer med 25 pct. og har samtidig scoret 96 pct. i en tilfredshedssundersøgelse i sit første år som leder.

»Anne Sophie formår at bevare både integritet og personlighed i et meget mandsdomineret miljø. Hun er meget tydelig og målrettet omkring, hvad hun forventer af resultater fra sit team, men samtidig er hun meget lyttende og empatisk over for sine medarbejdere. Den kombination er unik, og jeg ser et stort ledermæssigt potentiale hos hende,« siger HR-direktør Dion Sørensen.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.