Fra rejser til lejemål

Susan Lintrup har de senere år indgået stribevis af lejeaftaler i mæglerhuset Lintrup & Norgart, der næsten er et familiefirma. Men faktisk har hun været længere tid i rejsebranchen end i mæglerfaget.

PR-foto. Fold sammen
Læs mere

Susan Hellner Lintrup, der søndag fylder 50 år, var i 2005 med til at grundlægge Lintrup & Norgart, der siden har fået bidt sig godt fast i erhvervsmæglermarkedet i Storkøbenhavn. Det gælder ikke mindst inden for udlejning, som har været et af hendes specialer siden starten i branchens gyldne år.

»I branchen har det altid været fint at sælge og ikke så fint at udleje, men vi ville ikke være med til at skrue priserne på ejendomme urealistisk højt op, så vi satsede på udlejning. Det var heldigt for os, for det sikrede sorte tal på bundlinjen gennem hele finanskrisen,« siger Susan Lintrup.

I dag har markedet ændret sig, så firmaet har øget sit salg af ejendomme, men udlejning fylder stadig godt i bøgerne. For nylig har Susan Lintrup fået lukket to aftaler i Fairway House i Ørestad City med nye lejemål til olieselskabet Q8 og fødevarekoncernen Nestlé som omtalt af Berlingske Business i sidste uge.

Verden rundt

Men faktisk har Susan Lintrup arbejdet flere år i rejsebranchen end i mæglerfaget. Efter job med regnskaber og som advokatsekretær blev hun i 1988 salgssekretær i Singapore Airlines.

»Det er det eneste job, jeg har søgt – jeg skulle væk fra regnskaberne, og jeg kom til at rejse verden rundt,« siger Susan Lintrup.

Det blev til knap en håndfuld år i flyselskabet, inden hun flyttede til Australien, blev gift og fik en datter. Det viste sig dog for langt væk fra venner og familie, og i 1995 gik turen atter hjemad – og heldigvis kunne et gammelt jobtilbud fra Carlson Wagonlit stadig benyttes.

Her blev det til fire år, og derefter fulgte nogle år i Kuoni, hvor hun en dag skulle se på nye lokaler på vegne af rejsekoncernen, der havde flytteplaner. Besigtigelsen på Nørrebrogade blev foretaget af erhvervsmægler Stig Lintrup, og det endte arbejdsmæssigt med kontrakt og flytning – og privat med ægteskab og jobfællesskab.

Familiefirma

I 2005 blev Lintrup & Norgart etableret af Stig Lintrup og kollegaen Jesper Norgart.

»Jeg var med i kulisserne og havde kontakt til advokat, revisor og grafisk bureau og skrev alle prospekterne, og året efter blev jeg formelt ansat som erhvervsmægler,« siger Susan Lintrup, der i dag er partner i firmaet.

Hun fik taget det meste af ejendomsmægleruddannelsen, men en barsel spændte ben for de sidste eksamener. Tidligere har hun desuden afsluttet første del af både polit.-studiet og HD-uddannelsen.

Også Susan Lintrups 20-årige datter er med i virksomheden, der ligger på Østerbro. Betina Lintrup har arbejdet et år på fuld tid efter sin studentereksamen og fortsætter på deltid, når hun om få uger begynder på HA-jur.-studiet på CBS.

Elsker at rejse

I fritiden ynder Susan Lintrup at være sammen med familien og at svømme. Desuden har hun i mange år været engageret i forældrearbejde i Gentofte, både i døtrenes børneinstitutioner og skole.

Og så fornægter de mange år i rejsebranchen sig ikke.

»Vi har ikke sommerhus, men har i år været fire dejlige uger i Hornbæk. Det er helt atypisk, for vi rejser gerne til Italien eller Frankrig her i Europa. Og så blev jeg helt vild med Fjernøsten i min tid i Singapore Airlines og har rejst i Vietnam, Thailand og mange andre steder.«