Fra elitesport til CEO

Talent 100: Igen i år hylder vi 100 unge talenter fra alle hjørner af dansk erhvervsliv. Et af talenterne er 27-årige Camilla Blicher Mitchell, CEO Zibrasport ApS.

Camilla Blicher Mitchell, adm. direktør i Zibrasport og tidligere eliterytter. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt

Det er få forundt at kunne kalde sig CEO i en alder af 25 år, men det er, hvad den tidligere eliterytter Camilla Blicher Mitchell kunne, efter blot to år hos Zibrasport.

»Det kan måske virke usædvanligt at udnævne en så ung CEO, men vi så i Camilla en unik kombination af kompetencer, der gjorde hende til den bedst kvalificerede til at løfte opgaven med at etablere Zibrasport som Danmarks nye streamingkanal for sportsinteresserede. Camilla repræsenterer den målgruppe, vi gerne vil ramme, og har derfor gode forudsætninger for at kunne implementere og eksekvere på en ny strategi«, siger Niels Zibrandtsen, bestyrelsesformand for Zibrasport ApS.

Ifølge Camilla Blicher Mitchell har hendes baggrund inden for elitesport været en stor force i hendes arbejde som leder.

»Jeg er ikke bange for et højt ambitionsniveau.Det har altid været meget naturligt for mig at tage lederskab og turde. Det kommer nok af min baggrund, hvor jeg haft rigtigt dygtige mennesker omkring mig, som har troet på mig. Jeg er god til at lytte og lære og er meget bevidst om at suge til mig fra mere erfarne medarbejdere,« fortæller Camilla Blicher Mitchell.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.