Føtex holder verdens næststørste firmafest

Glem alt om en lille komsammen med kransekage og portvin og hurra-hurra, når Føtex-kæden fejrer sin 50 års fødselsdag for personalet i år.

Bl.a. popbandet Infernal skal spille for Føtex-medarbejderne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Intet mindre end verdens næststørste firmafest er ved at være plads, og den afvikles i Fredericia Messecenter lørdag den 20. november med 12.000 gæster. Det skriver Fredericia Dagblad.

-Vi har konsulteret Guinness rekordbog, og de bekræfter, at der aldrig er holdt en større fest af sin slags i Europa før. Tættest på kommer en fest med 11.000 deltagere i London, oplyser eventmager og indehaver af fest- og eventbureauet PB Action, Peter Bindner, til Fredericia Dagblad.

Verdens største firmafest fandt sted i Californien.

Festen holdes på 30.000 kvadratmeter i én stor hal i messecentret. 252 busser lejet i både Danmark, Sverige og Tyskland henter aftenens gæster og kører dem i seng igen. En række kendisser og orkestre som eksempelvis skuespilleren Ole Thestrup og diskobandet Infernal underholder de mange gæster.

Der er fri bar med drikkevarer kølet ned af 2,5 tons isterninger. De 12.000 gæster skal sidde ved over 2000 borde dækket med fem kilometer dug.

Festaftenen byder på taler og sange og bal med flere forskellige bands i stilarter fra hele Føtex' levetid. Blandt andet spiller diskostjernerne Infernal op til bal.

Desuden kåres jubilæumsårets bedste medarbejdere efter en række interne konkurrencer i årets løb. De får overrakt præmier af et stort hold aktuelle kendisser som for eksempel Peter fra realityprogrammet "Paradise Hotel" og skuespilleren Ole Thestrup. Hovedpræmien er en rejse for to til Hollywood med alt betalt