Fatal flugt fra finanskrisen

Briefing: Adolf Merckle, en af Tysklands rigeste mænd, holdt ikke til at se sit erhvervsimperium begynde at falde fra hinanden efter måneders gældsproblemer udløst af store tab på at spekulere i Volkswagen-aktier. Han tog sit eget liv.

Læs mere
Fold sammen
Enron-chef slipper billigere
Jeff Skilling, tidligere chef for skandalevirksomheden Enron, har udsigt til at få barberet flere år af den dom på 24 års fængsel, som han i 2006 fik for sin rolle i energiselskabets fallit. En appeldomstol har konstateret fejl i den oprindelige strafudmåling.

Fra eBay til guvernør

Meg Whitman, tidligere chef for auktionsstedet eBay, bejler efter sigende til at overtage guvernørjobbet i Californien, når muskelbøffen Arnold Schwarzeneggers embedsperiode udløber i 2010. Fratrådte ved årsskiftet tre bestyrelsesposter for at bane vej for sit kandidatur.

Han red på en tiger

B Ramalinga Raju, formand for indiske Satyam Computer Services, er trådt tilbage efter at have tilstået, at han i årevis har pyntet på regnskaberne i Satyam, et af Indiens største it-outsourcingselskaber. “Det var som at ride på en tiger og ikke vide, hvornår man kan springe af uden at blive spist,” siger han om bedraget.