Få pengene igen, hvis bruden løber ved alteret

Nu kan du forsikre dig mod en brud eller brudgom med kolde fødder Nykredit er klar med en bryllupsforsikring, der kan give erstatning, hvis noget på den store dag går galt.

Foto: Modelfoto: Colourbox.
Læs mere
Fold sammen
Mange ting kan gå galt i forbindelse med et bryllup. Men det har Nykredit lanceret en løsning på. Selskabet har nemlig søsat en såkaldt bryllupsforsikring, som kan sikre brud og/eller brudgom mod det meste, skriver selskabet.

Med den nye forsikring lover Nykredit, at man kan sikre sig mod de begivenheder, der kan komme til at fordyre eller ødelægge den store begivenhed.

"Kærligheden kan vi ikke forsikre. Men i tilfælde af akut sygdom, ulykkestilfælde, dødsfald eller uventede og uforudsete transportproblemer kan vores forsikring dække udgifter ved aflysning eller de nødvendige ekstraomkostninger, det vil kræve at afholde festen alligevel," siger direktør i Nykredit Forsikring Ole Bjarrum i en pressemeddelelse.

Og der er taget højde for endnu en evenualitet: Bruden eller gommen med de kolde fødder.

Med en udvidet dækning man sikre sig økonomisk, hvis den udkårne springer fra.Bryllupsforsikring gælder også registrerede partnere.

 
Fik du læst:

Verdens dummeste svindlere

Billedserie: De 10 mest inkompetente chefer - og en dansk bonus

Billedserie: Verdens rigeste kendisser