Et stort talent inden for rådgivning

Talent 100: Anne-Marie Sannemand Kjøller, 33 år, advokat, Semler Gruppen A/S, Corporate Affairs

Kategori: Rådgivere

Da Anne-Marie Sannemand Kjøller blev færdiguddannet i toppen af sin årgang, ansatte Plesner hende. Her fik hun en grunduddannelse i at være advokat i et job, hvor hun fik opgaver ind, foretog en juridisk vurdering, men ikke nødvendigvis vidste, hvor hendes rådgivning endte.

I dag sidder hun på den anden side af bordet som advokat i Danmarks største bilkoncern, Semler Gruppen A/S, hvor hun rådgiver på tværs af organisationen og kan følge, hvordan hendes rådgivning føres ud i livet.

I Corporate Affairs-afdelingen har hun både et indblik i forretningsdelen og rådgiver på mange forskellige niveauer. Fra forhandling af nye importør- og forhandlerkontrakter, der er hele grundstenen i forretningen, til mindre sager, som når hun rådgiver en bilforhandler, der har en udfordring med en kunde.

Fælles for opgaverne er, at Anne-Marie Sannemand Kjøller er omgivet af kollegaer, der ikke er jurister, men derimod dygtige forretningsfolk. Det kræver en evne til at omsætte den komplicerede jura til praktiske løsninger, og netop det fremhæver Jakob Skram-Jensen, der er Head of Corporate Affairs, ved Anne-Marie.

»Anne-Marie har en udpræget evne til at forstå komplekse juridiske problemstillinger og omsætte dem til praktiske og brugbare løsninger,« siger han.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.