Et naturtalent i ledelse

Talent 100: Thomas Astrup Jensen, 29 år, Director of Operations, iProspect

Kategori: Forretningsudvikling

Der er ikke mange danskere på 29 år, der allerede efter to år i en international virksomhed får ledelsesansvar for 10 medarbejdere.

Men det er virkeligheden for Thomas Astrup Jensen, som i dag er Director of Operations i det digitale performancemarketing-bureau iProspect, hvor han dagligt optimerer virksomhedsdriften.

»Ledelse handler i høj grad om at tage ansvar. Og det har Thomas gjort fra start. Derfor har det været naturligt at give ham en central rolle,« siger managing director Morten Bruhn Højsgaard, som spår, at Astrup vil opnå store resultater.

Hans talent er også blevet bemærket i Dentsu Aegis Network, som gennem iProspect og andre bureauer har mere end 45.000 ansatte på verdensplan. Astrup er blandt andet udvalgt til Dentsus globale talentprogram samt et mentorprogram, hvor han sparrer med CEO for Dentsu Aegis Network i Ungarn.

For Thomas Astrup selv er ambitionen at kunne styrke iProspect på internationalt plan for de store kunder, han sidder med.

»Det er ekstra spændende at sidde til bords med nogle af de dygtigste specialister i verden. Som når vi arbejder med større kunder såsom Pandora. Her får kun de bedste tiltag lov til at leve, og det motiverer mig utroligt meget.«

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.