Et empatisk og nysgerrigt samlingspunkt

Talent 100: Julie Havgaard Jespersen, 33 år, konsulent, faglig ansvarlig for kommunikation i ledelsesudvikling, Dansk Industri

Foto: PR-foto: Dansk Industri

Kategori: Kommunikation og Public Affairs

Det stod ikke skrevet i kortene, at Julie Havgaard Jespersen skulle arbejde med kommunikation. Hun er nemlig ordblind. Men det har ikke forhindret den 33-årige konsulent hos Dansk Industri i at blive en højt skattet kommunikatør samme sted.

Når Julie Havgaard Jespersen møder sin kolleger, gør hun det altid med en vis portion ydmyghed, siger hun.

»Jeg taler med mange, hvor jeg ikke har den samme faglighed. Jeg går altid ind til det med en umiddelbarhed og en nysgerrighed: Hvad kan jeg bidrage til, og hvordan kan vi sammen lave en symbiose, hvor vi spiller hinanden rigtig gode?« spørger hun.

Årsagen til, at Julie Havgaard Jespersens tilgang fungerer, er ifølge hendes chef, Kinga Christensen, at Julie har en empatisk interesse for alt omkring sig, at hun er ekstremt nysgerrig og altid møder sine kolleger med et åbent sind.

»Hun er et samlingspunkt for os, fordi hun arbejder tæt sammen med kolleger på tværs af fagligheder. Og så har jeg kæmpe respekt for hende. At være så talentfuld en kommunikatør er bemærkelsesværdigt,« siger Kinga Christensen.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.