Vil du lytte videre?
Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.
Allerede abonnent? Log ind
Skift abonnement
Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.
Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’
“Det er fint at mødes, tale og spise noget mad sammen, men jeg savnede den ramme, der skal løfte det faglige udbytte." Det fortæller Christian Engelsen, initiativtageren til betalingsnetværket Institut for Selskabsledelse.
Tidligere var det at netværke et udtryk for overskud, mener han, mens der i det sidste par år er kommet et udtalt reelt behov.
“Vores medlemmer søger sparring og hjælp i et fortroligt forum uden for virksomheden, hvor de som ledere ofte kan sidde som lus mellem to negle mellem henholdsvis bestyrelsen og direktionen og medarbejderne. Mange står over for et strategiskifte, som virkelig kan være vanskeligt at tackle. Derfor har man behov for at have en kreds, man kan spille bold med,” siger Christian Engelsen.
Institut for Selskabsledelse henvender sig ifølge ham til en lidt yngre målgruppe end flere af de andre danske business-netværk – gennemsnitsalderen i medlemskredsen er omkring 48 år. Medlemskontingentet ligger også noget højere end i andre business-netværk: 18.400 kr. eksklusive moms om året.
Stop for tilgang:Medlemmerne er kommet i stort tal af sig selv, men Institut for Selskabsledelse har også udvalgt medlemmer for at få sammensat grupperne på den rigtige måde. Der er etableret 24 grupper, og medlemmerne tæller bestyrelsesmedlemmer, administrerende direktører, ejerledere og i begrænset omfang underdirektør og funktionsdirektører i danske virksomheder. Netværket har netop stoppet for medlemstilgang, da man har rundet 999 medlemmer, som var målet for, hvor stort netværket skulle være
Læs også om VL-grupperne og Elitenetværket i Berlingske Nyhedsmagasin fredag 5. februar.