Er Don Ø en hulemand?

Flemming Østergaard kunne i dag fremvise det bedste regnskabskabresultatet i Parken Sport & Entertainment - det selskab, som han nærmest er blevet identifikation af. Siden han lod selskabet børsføre i 1997 er selskabets værdi steget med 1500 procent.

Der er mange, rigtigt mange, der har en mening om den 63-årige Flemming Østergaard. Manden, der er lig med Don Ø og lig med FCK og Parken Sport & Entertainment. Ganske givet fordi han optræder alle vegne. I reklamer (for Storebælt, for Matinique) og var kassemester på direkte tv i Danmarks Indsamlingen.

Lørdag morgen sidder han i det populære radioprogram Mads & Monopolet sammen med blandt andre Majse Njor, Suzanne Bjerrehuus og Naser Khader og diskuterer om svigermor skal med til fødslen og andre af hverdagens små og store dilemmaer. I marts toppede han listen over danske mænds forbilleder - kun snævert overgået af kronprins Frederik og kongen af grønsværen, Michael Laudrup.

Østergaard er aldrig bleg for at lufte sine holdninger - men Flemming Østergaard er ikke en mand, der er let at sætte i bås. På den ene side fremstår han hård, nærmest brysk. Hans smil bliver lidt en trækning om mundvigen, og han optræder både aggressiv, bedrevidende og arrogant. Samtidig optræder han fanatisk i forhold til FCK, er glad for at komme i pressen og udtaler sig til samme ved enhver lejlighed. Egentlig ingredienserne til en rigtig hadefigur.

Er han en hulemand? Læs portrættet i Berlingske Business imorgen