Er den gennemsigtige håndtaske på vej ind?

Terrorangreb - hvad har det med gennemsigtige håndtasker at gøre? I England satte det skub i en ny mode, nemlig de gennemsigtige håndtasker, der sælges til mange tusinde kroner i dag.

Foto: www.oscardelarenta.com Fold sammen
Læs mere
I august sidste år blev det påbudt at bære forskellige personlige ting i gennemsigtige tasker i de engelske lufthavne. Det var efter terrorangrebet.

Som reaktion på de nye regler, introducerede Chanels designer Karl Lagerfelt i september den nye "nøgne" taske, der er lavet af plastic, skriver The Wall Street Journal.

Idéen nu spredt sig til mærker som Oscar de la Renta og Fendi. Og i denne måned sælger Saks Fifth Avenue fx "Nøgne" tasker fra Chanel til 895 dollar, og Neiman Marcus sælger en 995-dollar taske fra Be & D.

"Det går godt i hånd med den vej, som verden udvikler sig til at være mere offentlig," siger Steve Dumain, co-creative director i Be&D og fortsætter:

"Alle deler noget personligt om dem selv på blogs eller med web-kameraer. Vi tror, at denne taske giver kvinden lov til at dele en lille smule af personligheden uden at give for meget."