Er Bagger årets mest omtalte?

Hvilke direktører og bestyrelsesformænd har gjort sig særligt bemærket de seneste tolv måneder? Direktøren i det skandaleramte IT-Factory, Stein Bagger, er den danske erhvervsmand, som har været flest gange i avisen. Se, hvilke andre erhvervsmænd, som har optaget mest spalteplads.

Foto: Claus Bjørn Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Snedkeren fra Bagsværd
Den snedker-uddanede rigmand Steen Gude og hans imperium Stones Invest kom for alvor i mediernes søgelys i 2008, da krisen på ejendomsmarkedet for alvor begyndte at rulle.

Takket være en række dyre opkøb og en hastigt voksende gæld, endte Stones Invest nemlig allerede i september med at dreje nøglen om med en række millionkrav mod ham og selskabet.

Der havde ellers været masser at fejre i årerne før konkursen, hvor Steen Gude blandt andet havde solgt dyre luksusbåde, startet sit eget flyselskab og samtidig kunne kalde sig selv restauratør.

Men de mange forretningsben endte med at smuldre under Stones Invest og Steen Gude, der dog ikke har ladet sig slå ud af konkursen men er fortsat i en række nye selskaber efter hans livsværks deroute.