Er Bagger årets mest omtalte?

Hvilke direktører og bestyrelsesformænd har gjort sig særligt bemærket de seneste tolv måneder? Direktøren i det skandaleramte IT-Factory, Stein Bagger, er den danske erhvervsmand, som har været flest gange i avisen. Se, hvilke andre erhvervsmænd, som har optaget mest spalteplads.

Foto: Nils Meilvang.
Læs mere
Fold sammen
Don Ø i spalterne
Fodboldholdet FCK, motionscentrene Fitness.dk og badelandet Lalandia er stærke brands, som de flest danskere kender. Derfor er direktør i Parken Sport & Entertainment, Flemming Østergaard, som også er kendt som Don Ø, blandt de mest citerede erhvervsmænd i landet. Direktøren optræder med de to navne i 3586 artikler på både net og print fra de sidste tolv måneder.

Flere af Parkens store aktionærer har på det seneste meldt ud, at de har fået store økonomiske problemer i løbet af finanskrisens rasen. Dermed har Parken-aktien flere gange fået påklistret et ”til-salg”-skilt, som lægger et negativt pres på kursen i et marked, hvor køberne er til at overse.

Blandt de trofaste købere har man de seneste måneder set flere direktions- og bestyrelsesmedlemmer fra Parken Sport & Entertainment i skikkelse af blandt andet Niels Christian Holmstrøm, Flemming Lindeløv og formanden selv, Flemming Østergaard.

I oktober opjusterede Parken sine forventninger til 2008 fra 100 millioner kroner til niveauet 120 millioner kroner før skat og fastslog i kvartalsrapporten, at selskabet fastholder forventningerne. Baggrunden for opjusteringen var de løbende driftsresultater og F.C. Københavns kvalifikation til UEFA-cuppens gruppespil.

Samtidig med de fine forventninger måtte Parken dog se sin gæld øget med 800 millioner kroner, så Parken ved seneste regnskab skyldte godt 2,3 milliarder kroner. Trods den stigende rente og de usikre tider mente Flemming Østergaard dog ikke, at den voksende gæld er et problem for Parken.

Det var især de senere års investeringer som købet af Parken, overdækningen og opførslen af en ny tribune bag det ene mål, der fik gælden i virksomheden til at stige.

Overblikket over de mest omtalte erhvervsmænd er lavet som en søgning på artikeldatabasen Infomedia og søgekriterierne var de sidste 12 måneder, erhvervsmændenes navn stavet korrekt og alle danske web- og printkilder.