En strategisk kunstner

Talent 100: Philip Battin, 32 år, Design Manager, Google

Kategori: Ledere

Med en vision om at være mere end æstetiker har Philip Battin arbejdet sig til tops som Design Manager hos Google. Han har formået at kombinere det kreative med det strategiske uden at miste sit øje for innovation.

»Philip leder ved at bringe positiv energi til projekter, ved at skabe spænding og inspirere folk til at gøre deres bedste arbejde. Han hjælper med at etablere et kollektivt mål og en vision, som leder til positive forandringer. Han finder altid en måde at gøre komplekse problemer til forståelige muligheder,« siger designdirektør hos Google Isabelle Olsson.

Som leder går Philip Battin meget op i at være til stede og dykke ned i alt, hans team producerer. Han tegner og designer stadig, men bruger meget af sin tid på at hjælpe de designansatte med at navigere i en virksomhed, hvor de har brug for andet og mere end deres kreative side.

»Jeg fokuserer meget på at coache mine medarbejdere i, hvordan man begår sig i en verden, hvor ens kolleger måske ikke går så meget op i kunstnerisk integritet. Det handler om, hvordan man kan sætte design ind i en mere strategisk kontekst og lære at tale et sprog og lave et oplæg, som mere forretningsorienterede mennesker kan forstå,« forklarer han.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.