Emilie Juel Christensen

Rådgivere

Læs mere
Fold sammen

Hun omsætter globale mål til ­konkrete resultater

Efter to år ved Danmarks Faste ­Mission ved FN i New York blev Emilie Juel Christensen fra 2015 til 2016 en af de danskere, der bistod Mogens Lykketoft i formand­skabet for FNs 70. generalforsamling. En rolle, Mogens Lykketoft mener, hun ­udførte med stor succes, da hun var en afgørende del af forhandlingerne samt i lanceringen af FNs verdensmål. Når hun i dag arbejder som personlig assistent for Torben Möger Pedersen, der er CEO for PensionDanmark, spiller verdensmålene stadig en stor rolle.

»Bæredygtighed er en rød tråd i mine job. Selv om jeg ikke længere arbejder i staten, arbejder jeg stadig for verdens­målene. Det er 17 mål, der vedrører os ­alle: Hos PensionDanmark beskæftiger vi os eksempelvis med bæredygtig energi og bygninger for at skabe arbejdspladser og for en tryg alderdom,« fortæller Emilie ­Juel Christensen.

Hun har bl.a. valgt PensionDanmark, da pensionsselskabet netop har set ­forretningsmuligheden i verdensmålene, og det motiverer hende at omsætte ­globale politiske ambitioner til konkrete ­resultater i Danmark.

»Emilie er en begavet og effektiv ­person, som spiller en central rolle som rådgiver og assistent for mig. Hun er dygtig til at holde mange bolde i luften, og så har hun et stærkt engagement for vores værdier hos PensionDanmark,« tilføjer Torben Möger Pedersen.

Emilie Juel Christensen 33 år, head of CEOs office, personal assistant to the CEO, PensionDanmark

2012: Cand.scient.pol., KU

2012: Fuldmægtig i Kontoret for humanitær bistand, udviklingspolitik og civilsamfund, Udenrigsministeriet

2012: Fuldmægtig i Kontoret for udviklingspolitik og globalt samarbejde, Udenrigsministeriet

2013: Akademisk medarbejder ved Danmarks Faste Mission ved FN, New York

2015: Rådgiver for Mogens Lykketoft, formand for FNs 70. generalforsamling

2016-: Head of CEOs office, personal assistant to the CEO, PensionDanmark