Emil Deleuran

Emil Deleuran, rådgivning, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Talent for finansiel kompleksitet

Nogle gange befinder man sig på det rette sted på det rette tidspunkt. Og Emil Deleuran lægger da heller ikke skjul på, at hans raske skridt op ad karrierestigen hos advokatfirmaet Plesner er blevet hjulpet på vej af ydre omstændigheder.

Siden jurastudiet har han haft blikket fast rettet mod især derivater, kapitalforvaltning og finansiel regulering. Et område, der på grund af den store politiske opmærksomhed har været i rivende udvikling siden 2009, da han begyndte som advokatfuldmægtig i virksomheden. Og et område, hvor han derfor har kunnet bevise sit talent for at sætte sig ind i og rådgive om ny, kompleks lovgivning.

»Selv om banker afsatte al deres tid, ville det stadig være svært for dem at følge med, fordi der hele tiden sker noget nyt,« siger han.

Og her kommer Emil Deleurans talent ind i billedet. Et talent, der af partner i Ples­ner Jørgen Permin betegnes som »helt usædvanligt«, og som har sikret ham klienter blandt nogle af verdens største kapitalforvaltere, samt advokatfirmaets tillid til, at den 34-årige advokat selvstændigt kan servicere adskillige vigtige klienter.

Emil Deleuran

34 år, advokat, Plesner

2009: Cand.jur., Københavns Universitet

2009: Advokatfuldmægtig, Plesner

2012-: Advokat, Plesner