Elife Savas

Elife Savas Økonomi Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

En positiv pragmatiker

Som statsautoriseret revisor i KPMG bruger Elife Savas en stor del af sin tid på store internationale koncerner. Samtidig er hun typen, der deler ud af sin ekspertise. Både i rådgiverrollen over for kunder og medarbejdere, som underviser på Aarhus Universitet samt i revisorforenigen FSRs regi over for revisorer, der skal autoriseres. Endelig er Elife Savas bestyrelsesmedlem i et insolvensnetværk for kvindelige rådgivere, hvor hun mødes med ligesindede og bliver opdateret på ny viden. Men privatlivet sættes også højt

»Man skal kunne bygge bro mellem de faglige og de private sider i sit liv, og have tid til at være et helt menneske. Jeg er blevet god til at prioritere det, som jeg brænder mest for – inden for de givne rammer,« forklarer hun.

Anette Harritz, partner og bestyrelsesformand i KPMG, var ikke overrasket, da Elife Savas som en af de første tog springet til det nye KPMG, efter det daværende fusionerede med EY:

»Det, der skiller Elife ud fra mængden, er hendes målrettethed og fokus på at skabe succes. Hun går ikke ud fra, at man får noget foræret. Og så angriber hun altid udfordringer med en positiv og pragmatisk synsvinkel, så på den måde italesætter hun ikke blot værdier, hun lever dem,« siger Anette Harritz.

Elife Savas

35 år, Senior manager, KPMG

2007: Cand.merc.aud, Aarhus Universitet

2007: Revisor, KPMG (nu EY)

2008: Assistant manager, KPMG (nu EY)

2012: Statsautoriseret revisor

2012: Senior manager, KPMG (nu EY)

2013: Ekstern lektor, Aarhus Universitet

2014-: Senior manager, KPMG