Eksklusiv erhvervsdelegation til Shanghai

Oplev Kinas væksteventyr og find nye markedsmuligheder, samarbejdspartnere og inspiration gennem møder med erfarne erhvervsfolk.

Promenaden The Bund ved Huangpu-floden.AFP PHOTO / Mark RALSTON. Fold sammen
Læs mere
Foto: MARK RALSTON
Kinas økonomi buldrer af sted, og det giver store muligheder for små og mellemstore danske virksomheder. Både når det gælder indkøb, produktion, salg og udvikling af nye produkter.

Berlingske Nyhedsmagasin tilbyder i samarbejde med erhvervsrejsebureauet China Experience en unik mulighed for at udforske potentialet i Kina på denne erhvervsdelegation, hvor der også er afsat tid til individuelle møder.

På turen kan du bl.a. opleve:

  • Møder og præsentationer under temaet ”Doing Business in China”. Mød erfarne erhvervsledere, der vil give indblik i emner som etablering, finansiering, outsourcing og salg til de kinesiske forbrugere.
  • Besøg hos Dansk Industri og Dansk eksportforening i Shanghai. Hør om deres erfaringer med at hjælpe små og mellemstore danske virksomheder i Kina.
  • Møde med Danmarks Generalkonsul i Shanghai, Susanne Hyldelund, som vil informere om, hvordan Generalkonsulatet kan hjælpe danske virksomheder i forbindelse med opstart i Kina.
  • Besøg hos Innovation Center Denmark i Shanghai. Hør nogle af de succeshistorier, som centret har været med til at skabe gennem de seneste år. Få indblik i, hvad der sker i Kina inden for innovation, forskning og udvikling.
  • Besøg hos Nordic Industrial Park, der er hjemsted for mange nordiske virksomheder.

Turen varer syv dage med afrejse fra København 9. januar 2012. Læs mere om erhvervsdelegationen her