Efterlysning: Kender du det næste lysende talent?

Så er der åbent for indstilling af kandidater til Berlingskes særnummer Talent 100. Hvis du kender et lysende talent, så indstil din kandidat senest 28. februar. Læs her hvordan.

Foto: Thomas Lekfeldt. Sidste års Talent 100-deltagere. Er du en del af det nye kuld? Fra venstre mod højre: Tine Jørgensen, Camilla Søgaard Hudson, Kristian Mads Arounsack-Jørgensen og Dennis Nørgaard.
Læs mere
Fold sammen

Berlingske sætter igen i 2017 fokus på unge talenter. I særudgivelsen Talent 100, der udkommer 28. april, tegner vi et billede af erhvervslivets kommende profiler gennem portrætter af 100 udvalgte talenter.

De 100 talenter er fagligt kompetente. De har enten ledelsesmæssig erfaring, er dygtige specialister eller iværksættere. De har leveret resultater og har potentiale til at blive en af fremtidens ledere. Og så er de højst 35 år. Men hvem skal de 100 være? Hvis du kender et talent, som du mener skal med blandt de 100, så indstil din kandidat senest den 28. februar.

Kriterier for udvælgelse

Alle kan nominere en kandidat, men det er Business-redaktionen, der foretager den endelige udvælgelse ud fra tre kriterier:

CV: Et udbygget CV, der viser talentets faglige og uddannelsesmæssige kompetencer. CVet skal også redegøre for konkrete resultater.

Begrundelse: Indstillingen skal redegøre for talentets faglige forudsætninger, ledelsesmæssige evner og resultater. Og vi skal have en anbefaling - eksempelvis fra nærmeste chef, en tidligere chef eller en forretningsforbindelse.

Alder: Angiv fødselsdato. Alder er kort og godt højst 35 år på udgivelsesdagen 28. april 2017.

Husk også kontaktinformation med mailadresse og telefonnummer på din kandidat, så vi kan kontakte den pågældende.

Der er deadline for at indstille kandidater senest 28. februar kl. 16. Indstil én eller flere kandidater via skemaet neden for.

Det er Berlingske Business, der udvælger de 100 talenter. En nominering er ingen garanti for omtale. Det er kun muligt at være med én gang, så talenter fra tidligere år, kan ikke nomineres igen.

Har du spørgsmål angående Talent100, så skriv til talent@berlingske.dk

Fold sammen
Læs mere