Drømmer du om et markant karriereskifte: Hvad ville du gøre?

Hvad ville du gøre, hvis dit drømmejob lå i en branche, som du ikke have den nødvendige erfaring med eller faglige ballast til at kaste dig ud i. Deltag i ugens dilemma her.

Foto: Monkey Business Images

Peter er salgschef i et teleselskab. Hans karriere kører på skinner, og der skal gå meget galt, hvis ikke Peter forfremmes til en endnu højere ledelsesstilling inden for de nærmeste år.

I sin fritid er Peter engageret i frivilligt arbejde for en humanitær organisation, hvor han udfører forskellige opgaver af praktisk karakter. Den seneste tids udvikling med flygtningestrømme i Europa påvirker Peter. Han føler sig så engageret i sagen, at han nu seriøst overvejer et karriereskift. Peter drømmer om at skifte sin arbejdsplads ud med en af de organisationer, som arbejder for at hjælpe verdens nødlidende.

Et karriereskifte vil medføre lavere løn og mindre prestige. Det er Peter indforstået med. Han er mere bekymret for, om han kan begå sig i en ny verden, hvor han ikke har den store erfaring. Måske kommer han til at smide for meget af sin opbyggede erfaring og faglige ballast overbord?

Hvad synes du, Peter skal gøre?