Dorte Krak: Nyt medlem af erhvervsfremmebestyrelse

Dorte Krak Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup

Dorte Krak, 51 år, adm. direktør, Arp-Hansen Hotel Group

Dorte Krak har været chef for Arp-Hansen Hotel Group i 16 år og nyder gode tider netop nu.

Arp-Hansen Hotel Group med 12 hoteller i København og ét i Aarhus omsatte i 2018 for knap 1,3 milliarder kroner og tjente 265 millioner kroner efter skat, viser det seneste regnskab.

Hoteldronningen har altid stræbt efter at være den mest velforberedte i lokalet – og det vil hun blive ved med, for hun er pinligt bevidst om, at en direktør ikke er mere værd end gårsdagens resultater, fortalte hun tidligere på året til Berlingske.

Den erfarne hotelchef kommer i de kommende år også til at præge debatten om det danske erhvervsklima som medlem af Damarks erhvervsfremmebestyrelse, hvis formand er Falck-direktør Jakob Riis.

Bag Arp-Hansen Hotel Group står de to brødre, Henning og Birger Arp-Hansen, der arvede hotelkæden efter deres far. De er i dag milliardærer. I ejerkredsen er også adm. direktør Dorte Krak, der ejer mellem ti og 15 pct. af den velindtjenende hotelkæde.

Det københavnske hotelmarked blomstrer i disse år, og under Dorte Kraks ledelse har Arp-Hansen erobret næsten en fjerdedel af markedet.

Dorte Krak er uddannet cand.merc. og eMBA fra CBS.