Don Ø er træt af kvinde-klynkeriet

Flemming Østergaard vil hellere end gerne ansætte en kvinde til en fremtrædende stilling, men det skal være fordi, vedkommende er den bedste kandidat. At der skal flere kvinder i bestyrelserne i dansk erhvervsliv, mener Østergaard er bullshit.

Flemming Østergaard fortæller i et interview med avisen.dk, at han er træt af de kvinder, der klynker. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech Andersen
Parkens formand og frontfigur, Flemming Østergaard, fortæller i et interview med avisen.dk, at han er træt af de kvinder, der klynker over, at de har svært ved at bryde igennem i erhvervslivet og for alvor få høje stillinger og den magt, der følger med.

”Jeg holder meget af kvinder, og jeg holder meget af at ansætte dem, men når de begynder at pive om, at de ikke er med i erhvervslivet og i bestyrelser, siger jeg 'fuck det'. Så gør jer kvalificerede til det, for helvede," siger Flemming Østergaard.

”Kvinder har den urimelige ulempe, at de ifølge naturen føder vore børn. Det er et faktum. Det kan godt være, at der ikke er nogen, der kan lide at snakke om det, men spørgsmålet er, hvordan man planlægger det i familien. En af mine sønner havde i gamle dage seks forskellige klasselærere på fem år, fordi hans oprindelige klasselærer fik børn. Så skal man lade være med at blive klasselærer,” siger Østergaard.

”Skolelæreren har et ansvar for at få tre børn på fem år. Så beder de selv om, at man bliver tosset i hovedet.”

Hvad skal man så gøre, hvis man vil have tre børn?

”Så må man lade være med at bolle. Haha, du spurgte jo.”

Men hvis man vil have tre børn?

”Så må man lade være med at blive klasselærer. Så må man blive faglærer,” siger Don Ø.

Han fortsætter:

” Der er mange, der mener, at det er en god idé at få flere kvinder i bestyrelser for at få flere bløde holdninger. Det er bullshit. Der er for mange kvinder, som går igen i bestyrelser, fordi der ikke er andre. Hvis de ikke er kvalificerede, skal de ikke ind. Jeg har selv ansat mange kvinder, og jeg er ligeglad, om det er en kvinde, en mand, en kineser, en sort eller en hvid – hvis vedkommende er kvalificeret, så ansætter jeg personen. Hvis de ikke er kvalificerede, tager jeg dem ikke. Det er klynkeriet, jeg er træt af,” siger Flemming Østergaard til avisen.dk.