Det skal helst kilde i maven

Det afgørende er hele tiden at få prøvet sig af i nye sammenhænge, mener Line Lolk Thomsen, der er kundeansvarlig i IT-virksomheden CSC.

Det er helt afgørende hele tiden at prøve sig selv af i nye sammenhænge, fremhæver Line Lolk Thomsen, der er anbsat i IT-virksomheden CSC. Foto: Erik Refner Fold sammen
Læs mere

Det kribler i maven, og der er lidt nervøse trækninger i ansigtet. Et nyt job i helt nye roller med et helt nyt ansvar, giver altid anledning til lidt nervøsitet. Det skal det helst gøre.

Sådan lyder det fra Line Lolk Thomsen. Hun er ansat i IT-virksomheden CSC, hvor hun har været i knap fem år, og her har hun rykket en del rundt. Hun har cirka hver 18. måned taget skridtet mod en ny rolle.

Senest er hun gået fra en af de mere tekniske afdelinger i CSC, hvor hun har drevet nye initiativer, og er nu kommet over til salget. Her har hun fået ansvaret for en række kunder og skal være med til at udvikle dem.

Line Lolk Thomsen mener, at det er helt afgørende hele tiden at prøve sig selv af i nye sammenhænge, og man skal helst være lidt nervøs, hver gang man starter i en ny position.

»Jeg har altid lidt nerver på, før jeg starter i et nyt job. Det er ikke udtryk for usikkerhed, men for mig er det et udtryk for, at man er ydmyg over for de nye udfordringer, og at man vil gøre sit allerbedste. Hvis man er helt rolig, er man lidt for tilbagelænet. Det gælder om hele tiden at prøve sig selv af og lære en masse i den rolle, man er i,« siger Line Lolk Thomsen, der i sin nye stilling ikke længere har personaleansvar. Det havde hun i det job, hun netop har forladt.

»Til gengæld skal jeg være med til at skabe stærke kunderelationer, og det tiltaler mig meget. Jeg har tidligere haft med kunder at gøre, men det her er anderledes. Man kan lære en masse af at arbejde i leddet mellem egen virksomhed og kunderne. Netop her kan jeg bruge erfaringerne fra mine tidligere roller,« siger Line Lolk Thomsen.

Sætte retning

Hun er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School, CBS. Hendes karriere er foreløbig kun foregået hos CSC. Hun har af naturlige årsager ikke de tekniske kompetencer, men indtager en forretningsrelateret rolle i virksomheden. Hun lægger ikke skjul på, at hun på længere sigt gerne vil indtage en ledende postion.

»Jeg vil gerne være med til at sætte retningen og få tingene til at ske. Det afgørende for at bringe ens karriere videre er det personlige engagement. Man har et ansvar for at udvikle sig og bringe sig selv videre. Det behøver ikke at være noget, der bliver målt hver uge, men man skal være meget opmærksom på det,« siger Line Lolk Thomsen.